Evenimentul Zilei > Actualitate > Revista presei. Dragnea, mesaj dur pentru profesorii nemulțumiți. Planurile românului convertit la ISLAM
Revista presei. Dragnea, mesaj dur pentru profesorii nemulțumiți. Planurile românului convertit la ISLAM

Revista presei. Dragnea, mesaj dur pentru profesorii nemulțumiți. Planurile românului convertit la ISLAM

Revista presei de joi. Nu uitați să cheltuiți nebunește 3 ron pentru orice ziar. Jurnalistul Dan Andronic face, pe blogul său - danandronic.ro, o radiografie a celor mai importante ştiri din presa centrală. Mergeţi la chioşc şi cumpărați un ziar!

O zi interesantă, cu știri multe și diverse. Am pregătit fragmentul din emisiunea B1TV în care puteți vedea cum senatorul Goțiu îl face nesimțit pe Mirel Palada, ulterior s-a ales cu un pumn în nas. Violența trebuie condamnată, numai că, din punctul meu de vedere, Goțiu în mod deliberat l-a provocat pe Palada. Nadia Ciurlin a sesizat și i-a atras atenția lui Goțiu. 

Ce a făcut Goțiu se numește bullying, așa că nu trebuie transformat în erou. A dat peste unul mai aprig la mânie. Și s-a ales cu un pumn în nas. Voi ce ați fi făcut dacă un parlamentar vă făcea nesimțit de două ori în direct? Grea întrebare…

Revin la ziare. Demontarea minciunii prin care a fost demis Adrian Țuțuianu de la MApN, dezastrul din lumea comunelor, ce spune Consiliul Fiscal despre rectificarea lui Tudose și când vă puteți cumpăra în România noul IPhone.

Cheltuiți și azi 3 lei pentru a cumpăra ce ziar vă place. Considerați-vă norocoși pentru că încă mai aveți din ce să alegeți.

 

Adrian Țuțuianu, executat cu o minciună cât Guvernul României

Marți, 5 septembrie, cu o viteză neobișnuită, Ministerul Apărării Naționale (MApN) și-a pierdut titularul, pe Adrian Țuțuianu, în urma unor evenimente care au stat sub semnul bizarului din capul locului. Așa cum EVZ a arătat, puțin după ora 14.00 – atenție, cronologia exactă este foarte importantă! – devenea public faptul că MApN nu mai are bani pentru plata salariilor. În comunicat se arăta clar că situația este generată de întârzierea rectificării bugetare și că drepturile salariale vor fi plătite eșalonat, dar cine să mai țină seama? Ideea receptată a fost că Armata, Guvernul Tudose, Țara, nu mai au bani să-și plătească oștenii. De la apariția Comunicatului, la declanșarea unui scandal monstru nu au mai trecut decât minute. Începutul unui scenariu de înlăturare a ministrului Apărării? Să vedem! 

http://evz.ro/adrian-tutuianu-executat-minciuna.html

 

Senatorul Mihai Goțiu a fost BĂTUT de sociologul MIREL PALADA, în platoul unei televiziuni

Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, în timpul pauzei publicitare. Prezentatoarea emisiunii de la B1 Tv, unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa:„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni – vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin. Mihai Goțiu și-a revenit, după ce a fost „șifonat” destul de serios în platoul postului de televiziune B1 TV. Senatorul a apărut în emisiunea lui Radu Banciu, susținând că deși a primit un pumn în gură, este în regulă.

Un român convertit la Islam a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru acte de terorism. Voia să atace cu bombă trupele MAI 

Procurorii DIICOT l-au reţinut pentru 24 de ore pe Cristian Bîrzu, român convertit la Islam şi identificat cu indicatori de radicalizare, pentru săvârşirea infracţiunilor de acte de terorism, iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat, fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată şi trafic de migranţi. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ BBC: Jihadiştii Statului Islamic au pregătit de anul trecut atentatele… În acelaşi dosar, procurorii i-au mai reţinut pe Gabriel Pintilie, Cristian Aştefănoaiei şi Constantin Mandache  pentru săvârşirea infracţiunilor  de  iniţiere şi constituire a unui grup infracţional organizat şi fals material în înscrisuri oficiale, în formă continuată. Potrivit DIICOT, Cristian  Bîrzu, domiciliat în Roman, judeţul Neamţ, cetăţean român convertit la islam şi identificat cu indicatori de radicalizare, după ce a executat o pedeapsă privativă de libertate în regim de penitenciar în Germania şi în Romania, „şi-a exprimat intenţia de a comite atacuri cu bombă la adresa trupelor speciale ale Ministerului Afacerilor Interne care ar încerca capturarea sa în vederea reîncarcerării, acesta  aflându-se sub măsura controlului  judiciar într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bacău”.

http://adevarul.ro/news/eveniment/un-roman-convertit-islam-fost-retinut-procurorii-diicot-acte-terorism-voia-atace-bomba-trupele-mai-1_59b950775ab6550cb822cc0e/index.html

Citiți mai multe știri interesante aici