Evenimentul Zilei > Social > Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după ce a scăpat de coronavirus
Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după ce a scăpat de coronavirus

Revenire spectaculoasă pentru Andreea Esca, după ce a scăpat de coronavirus

Cea mai veche prezentatoare a știrilor a depășit problemele din ultima perioadă.

Prezentatoarea Știrilor de la ora 19.00 difuzate de Pro TV a trecut peste perioada marcată de problemele de sănătate provocate de infectarea cu coronavirus. Andreea Esca a revenit pe micile ecrane și a putut fi urmărită joi seară de telespectatorii postului.

Într-un interviu, ea a recunoscut că a fost infectată. Din familie, aceeași problemă au mai avut-o soțul ei, Alexandre Eram, și unul dintre cei doi copii.

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”, a declarat Esca. Ea a mai afirmat că cele mai mari necazuri le-a avut soțul ei.

„Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a mai afirmat Esca pentru Pro TV.

„Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a 3-a zi în care făcea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. De obicei, când pățea așa ceva, se întâmpla o singură noapte în care avea, nu știu, febră 38, și a doua zi era în regulă. Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea”, a mai povestit vedeta.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: