Membrii rețelei au fost ridicați în urma a 11 percheziții efectuate, ieri, la Constanța. Procurorii DIICOT și polițiștii Antiodrog au descoperit, astfel,  “232 de grame cannabis, ţigarete cu cannabis, dispozitive de preparat, porționat și ambalare a dozelor de droguri, 3.665 de lei, precum și alte mijloace de probă de interes pentru cauză”.

După audieri, procurorii au dispus reținerea pe 24 de ore a inculpaților Suliman Onasis, Stoenciu Teodor-Antoniu, Cîcă Ion-Dumitru zis Bursuc, Sterpu Petre-Remus, Ştiuliuc Daniel-Cristian, Ifrim Dragoş și Zaharia Răzvan Andrei. Sunt acuzați de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu.

Anchetatorii constănțeni au probat că “începând cu vara anului 2016 şi până în luna aprilie 2017, inculpaţii au comercializat droguri de risc (cannabis) mai multor consumatori de pe raza județului Constanța”. Cei șapte bărbați au fost deferiți, seara trecută, Tribunalului Constanța care a decis arestarea preventivă a inculpaților, mai puțin a lui Zaharia Răzvan Andrei, cercetat sub control judiciar.

 

Te-ar putea interesa și: