Evenimentul Zilei > Actualitate > Restricții mari de circulație de 1 Decembrie. Parada blochează tot orașul
Restricții mari de circulație de 1 Decembrie. Parada blochează tot orașul

Restricții mari de circulație de 1 Decembrie. Parada blochează tot orașul

Pentru parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, vor fi restricții de trafic pe mai multe străzi din București. De asemenea, de Sfântul Andrei, va fi restricționată circulația pe DN7.

Începând din 29 noiembrie și până pe 1 Decembrie 2019, ziua în care va avea loc parada de Ziua Națională a României, Poliția Rutieră a anunțat mai multe restricții de trafic și drumuri închise circulației. De asemenea, în Capitală, vor fi restricții de trafic pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Constituției, scrie Cancan.

Circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane este interzisă în zilele de 29 si 30 noiembrie 2019 (în ziua Sfântului Apostol Andrei, cel Întâi chemat, Ocrotitorul României și în ziua premergătoare) și în ziua de 01 decembrie 2019 (Ziua Națională a României).

În ziua de 1 Decembrie, între orele 6.00 – 16.00, se va închide traficul rutier pe banda I de circulaţie pe Bd. Aviatorilor, de la intersecţia cu Bd. Beijing către Str. Arh. I. Mincu şi, la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre Str. Arh. I. Mincu către Bd. Beijing, precum şi pe breteaua adiacentă Bd. Aviatorilor (respectiv Parcului Herăstrău), între rondul Pescăruş şi Piaţa Charles de Gaulle.

Pe 1 decembrie, pe Str. Arh. I. Mincu, sensul de deplasare către Bd. Ion Mihalache, din zona adiacentă Piaţetei Regelui, vor fi instalate garduri metalice, pe ambele sensuri de deplasare, precum şi pe Şos. Kiseleff, tronsonul cuprins între Str. Arh. I. Mincu şi Piaţa Victoriei, stânga-dreapta, cu sprijinul Administraţiei Străzilor – Direcţia Parcaje şi al Poliţiei Locale competente teritorial.