Evenimentul Zilei > Sport > RESTRICȚII de circulație la meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona | HARTA
RESTRICȚII de circulație la meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona | HARTA

RESTRICȚII de circulație la meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona | HARTA

Poliția Rutieră a anunțat restricții de circulație a mașinilor în zona stadionului „Național Arena”, acolo unde se va desfășura, astăzi, meciul de fotbal dintre echipele FCSB și FC Sporting Lisabona. Traficul va fi interzis pe mai multe străzi și bulevarde, începând cu ora 18.00.

Restricții de circulație vor fi impuse de Brigada Rutieră a Capitalei, pe străzile și bulevardele care duc către Stadionul „Naţional Arena”. Măsura este luată cu avizul Primăriei Capitalei, în contextul în care, începând cu orele 21.45, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele F.C.S.B. şi F.C. SPORTING LISABONA.

Astfel, Brigada Rutieră anunță că, începând cu ora 18.00, se va restricţiona traficul rutier, cu excepția R.A.T.B., progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după cum urmează:

  • Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Str. Pierre de Coubertin, între Şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson;
  • Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău;
  • Str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu.

Începând marți seara, de la ora 20.00, a fost restricţionată și parcarea autoturismelor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului Național Arena.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

* să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic;

* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;

* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: