Evenimentul ZileiSocialRestricții de circulație în trafic! Vezi ce drumuri sunt închise

Restricții de circulație în trafic! Vezi ce drumuri sunt închise

Restricții de circulație în trafic! Vezi ce drumuri sunt închise
Se lucrează intens pe mai multe porțiuni de drumuri, iar unele se închid circulației rutiere.

DN 7 Bucureşti – Piteşti se închide marți dimineață, 29 octombrie, până cel târziu la orele 18:00, în zona Topoloveni, din judeţul Argeş. Măsura este necesară pentru a se putea face reparaţii la un pod, informează RRA. Astfel, șoferii vor fi deviaţi pe drumurile judeţene apropiate, totul însemnând un ocol de 10 kilometri.

Sunt restricții de trafic și la Milcoiu, lângă Râmnicu Vâlcea, tot pe DN 7. Acolo continuă montarea separatoarelor de sens, pe un sector de drum cu 3 benzi, unde s-au înregistrat mai multe accidente grave din cauza faptului că șoferii pătrundeau pe contrasens.

Pe Valea Oltului, sunt restricții la Călimănești – Căciulata, la kilometrul 202. Se lucrează pentru dislocarea stâncilor periculoase de pe versanți, astfel că este necesară închiderea circulației în reprize de câte 15 minute. Iar la kilometrul 212, lângă Brezoi, tot pe DN 7 Valea Oltului, se circulă alternativ pe o singură bandă, cu paletă, deoarece sunt programate plombări de asfalt.

Pe autostrada A1 București – Pitești se trasează marcaje între Vânătorii Mici și Căteasca, sensul spre Pitești, iar în județul Hunedoara, la kilometrul 341 de pe A1,  între Simeria şi Orăștie, se fac reparații.

În Moldova, sunt reparații la Târgu Frumos – Mosca (pe DN 28A), dar și pe DN 28, la Podul Iloaiei, în județul Iași. În Neamț au loc intervenții la Soci, pe DN 2, și se fac consolidări între Bicaz și Poiana Largului, ca parte a unor lucrări care vor dura cel puțin până la sfârșitul acestui an!

În fine, urmare a faptului că Dunărea are un nivel extrem de scăzut, se menține restricția temporară la Vama Bechet – nu se poate trece în Bulgaria cu bacul!


Accesează: