Reprezentanții Romstrade: Terminăm Transalpina când vedem autorizația de construcție

Reprezentanții Romstrade: Terminăm Transalpina când vedem autorizația de construcție

Administratorul judiciar al firmei Romstrade- constructorul drumului Transalpina, Arin Stănescu, asociat coordonator al SMDA Insolvency, a explicat, pentru EVZ, că se negociază cu șefii de la Compania Națională de Drumuri Naționale și Autostrăzi (CNADNR) finalizarea celui mai înalt drum din România.

De negocieri știe și fostul patron al companiei, Nelu Iordache. „Știu că se poartă discuții pentru finalizarea drumului, detaliile vi le poate da domnul Stănescu”, a declarat, pentru EVZ, Iordache.

Potrivit surselor EVZ, omul de afaceri ar vrea să revină în rândul asfaltatorilor și ar încerca să își rezolve restanțele, pentru a lua iarăși contracte de la CNADNR. Numai că, administratorul judiciar a explicat că drumul pentru care s-a  emis o factură de aproximativ 400 de milioane de euro va fi gata când șefii de la CNADNR vor prezenta autorizația de construcție și aviz de mediu, acte care la ora actuală nu există.

Potrivit surselor EVZ, o parte din drum trece prin sit protejat, iar conform legii nu se poate emite aviz de mediu pentru acea proțiune de șosea.

Ne puteți urmări și pe Google News