Evenimentul Zilei > Politica > Replica usturătoare a ALDE. „Acoperiții și limbricii anonimi” sunt cei vizați
Replica usturătoare a ALDE. „Acoperiții și limbricii anonimi” sunt cei vizați

Replica usturătoare a ALDE. „Acoperiții și limbricii anonimi” sunt cei vizați

Deputata ALDE Steluţa Cătăniciu a lansat un atac virulent la adresa oamenilor politici care au afirmat că nu își doresc o alianță cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, fără a oferi, însă, o nominalizare concretă.

Cătăniciu susține că deși nici nu s-a înregistrat bine alianța pentru susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale, subiectul este folosit deja ca „teatru de operații”, după ce s-a dat „ordin pe unitate”.

Ea a ținut să le răspundă oamenilor politici respectivi, pe care îi numește „acoperiți și limbrici anonimi”, că ALDE nu își dorește vreo colaborare cu partidele din care fac parte, „cu toată școala voastră de la Bran”.

„Nici nu s-a înregistrat bine alianța pentru un om, că s-a și dat ordin pe unitate să o transforme în teatru de operații. Zilnic, tot mai mulţi acoperiți și limbrici anonimi bat pas de defilare și răspund, fără să îi întrebe cineva, că nu vor alianță cu noi.

Stați liniștiți, băieți, că nu murim de dragul vostru! Doctrina noastră „prin noi înșine” n-o puteţi voi îngenunchea, cu toată școala voastră de la Bran! Mai răsfiraţi, băieți, mai răsfiraţi!”, a scris Cătăniciu, miercuri, pe Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: