Evenimentul Zilei > Politica > Replica lui Ciolacu la atacurile lui Iohannis: „Ați dormit bine, domnule președinte?!”
Replica lui Ciolacu la atacurile lui Iohannis: „Ați dormit bine, domnule președinte?!”

Replica lui Ciolacu la atacurile lui Iohannis: „Ați dormit bine, domnule președinte?!”

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu i-a transmis un nou mesaj lui Klaus Iohannis, după atacurile virulente pe care președintele le-a lansat la adresa PSD și a celor care îl conduc.

 

La o zi distanță după declarațiile lui Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a reacționat acuzându-l pe președinte de ură. Într-o postare publicată pe Facebook, noul mediu de comunicare preferat de politicieni, mai nou, Ciolacu îi prezintă președintelui situația sanitară din perspectiva sa.

„Cu gura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi. Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit spuselor sale, președintele ar trebui să fie atent la ceea ce se întâmplă în țară, în loc să-și insulte adversarii politici.

„Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor! Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!”, a scris Ciolacu

Liderul PSD a continuat să enumere problemele cu care se confruntă sistemul sanitar pe care Klaus Iohannis refuză, în opinia sa, să le vadă

„Aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, este autorizată de instituțiile conduse de oamenii pe care îi girați… după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache și care abia azi a primit autorizațiile necesare”, a mai scris liderul PSD, după care a continuat în aceeași notă:

„Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!”.

Marcel Ciolacu i-a atras atenția președintelui că problemele cu care se confrută România nu s-au rezolvat după declarațiile sale în care a luat la țintă PSD.

„Situația ar putea degenera sub povara prostiei, hoției și ticăloșiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veți culca la loc satisfacut de cele două minute de ură în care ați arătat cu degetul!”, și-a încheiat Marcel Ciolacu postarea.

Președintele Klaus Iohannis i-a acuzat, în declarația de presă de joi, pe cei din PSD că poartă responsabilitatea pentru situația din România, pentru evoluția pandemiei de coronavirus și pentru că românii nu respect restricțiile și măsurile de protecție sanitară.

PSD replică-fulger pentru Iohannis: „Minte pentru Guvernul său…”

Alexandru Rafila despre regulile de protecție sanitară: „Dacă nu facem nimic, suntem ca în Miorița…”

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: