Evenimentul Zilei > International > Repetaţi la infinit: Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!
Repetaţi la infinit: Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

Repetaţi la infinit: Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

Mantra, formula sacră, e clară şi nu admite alte replici decât: Biden a câştigat. Punct. Cam aşa ar dori democraţii să se întâmple şi dacă s-ar putea să nu se mai vorbească despre fraude.
Numai că, nărăvaşul Trump nu acceptă înfrângerea. Nu contează că nu există încă date oficiale şi că niciun Stat nu a proclamat un învingător. Biden a câştigat!

Nu contează că voturile n-au fost toate numărate şi că diferenţele sunt de puţine voturi, determinante pentru a schimba multe rezultate. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

E irelevant că au fost denunţate nenumărate violări în sediile electorale, ca în America Latină în anii ’70. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

N-are importanţă că 65 de milioane de buletine de vot au fost trimise prin poştă, fără nicio garanţie că au fost atribuite electorului legitim şi cu acordul său. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

N-are importanţă că s-a constatat că foarte multe buletine de vot au fost atribuite oamenilor de peste 100 de ani şi morţilor care rezultă că au votat. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

E irelevant că până la apariţia acestor buletine venite de nicăieri şi fără să aibă un minim control, Trump era în avantaj în cea mai mare parte a Statelor indecise. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

Nu contează că matematica, logica şi proiecţiile oricărei alegeri au fost răsucite de nu s-a mai înţeles nimic, atribuind aproaape 100% din voturi unui singur candidat şi  ignorând rezultatele favorabile lui Trump. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

Nu contează că numărările au fost misterios blocate în Statele cheie indecise, când Trump era într-un avantaj net. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

E irelevant că aceste stop and go ale numărătorilor s-au petrecut chiar în Statele guvernate de Democraţi, care-l sprijineau pe Biden. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

Nu contează că proclamarea câştigătorului n-a fost făcută de o declaraţie oficială în niciun Stat implicat, dar a a fost difuzată ca fiind adevărată de către CNN. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

N-are importanţă că această ştire neoficială şi neverificată a fost luată de bună de toate media din lume şi de guvernanţii ţărilor respective. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

Nu contează că această poveste unică şi repetarea acestei mantre serveşte doar la a-l considera pe Trump un uzurpator în ochii opiniei public, chiar dacă recursurile şi renumărarea voturilor ar trebui să-i consemneze o victorie legitimă. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!

E irelevant că minciuna devine adevăr fiindcă adevărul nu contează, contează doar cine controlează informaţia unică. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea!
Nu foloseşte la nimic dubiul, nu contează logica, gândirea raţională n-are nicio influenţă, nu se foloseşte conjunctivul din cauza  naturii sale dubitative, dar prevede doar folosirea indicativului, aservit, fără teama dezminţirilor sau a replicilor. Biden a câştigat, Trump nu acceptă înfrângerea! Nu este o parodie, sunt date concrete pe care le vedem şi auzim indiferent pe ce canal de ştiri am da”, scrie  Il Giornale.