"Ziua de astăzi, când Donald Trump a devenit preşedintele SUA, a fost una din cele mai frumoase pentru mine, pentru că am câştigat ceva valoros. Am pariat cu un bun prieten de-al meu, un renumit agent imobiliar, că la alegeri va câştiga Donald Trump. Condiţia pariului consta în faptul că dacă Donald Trump câştiga aceste alegeri, prietenul meu îmi va da fie un milion de dolari, fie un apartament în centrul Moscovei. Iată aşa o contribuţie a avut Donald Trump în viaţa mea ”, a povestit amuzat Renato Usatîi.

Acesta a mai spus că va opta pentru donaţia imobiliară, pentru că întotdeauna a visat la un mic apartament în centrul istoric al oraşului Moscova. "Dar niciodată nu m-am gândit că acest vis va fi realizat datorită noului preşedinte american”, a adăugat acesta, potrivit moldova.org-

Totodată, liderul Partidului Nostru a relatat zâmbind că după victoria lui Donald Trump, mulţi din prietenii săi l-au sunat şi i-au spus că "după aceasta şi el ar putea să devină preşedinte în orice ţară a lumii”. "Din toţi prietenii mei, doar eu şi liderul PLDR Vladimir Jirinovski am crezut în victoria lui Trump”, a spus acesta, lăudând noul preşedinte american.