„RIP George Michael. M-ai făcut să rad cu lacrimi cand ai venit să iei masa cu Prințesa Diana la Palatul Kensington. Te adora. Îmi dădeam seama că Diana era în toane bune atunci cand se auzea muzica lui George Michael în curtea palatului”, a scris acesta.

 

„Îmi amintesc cum îl tachina Diana pe George Michael cand venea la Kensington cu două reviste glossy pe scaunul din față, care-l aveau pe el pe copertă. Era atat de vanitos”, a adăugat acesta mai tarziu.

George avea, la randul lui, numai cuvinte admirative pentru regretata lui amică. Starul decedat la 53 de ani a declarat următoarele, într-un interviu:

 „Am fost invitat la palat de foarte, foarte multe ori. Diana a fost singura persoană dintre apropiații mei care mă făcea să mă simt ca un om obișnuit, nu ca un star”. În alte interviuri, George a dat de înțeles că prințesa era foarte atrasă de el, dar că lucrurile nu au mers niciodată mai departe de o prietenie.

Relația apropiată dintre Diana și celebrul artist a ridicat semne de întrebare la acea vreme, cu atat mai mult cu cat nimeni nu știa cu certitudine că George era gay. Artistul a făcut lumină legat de sexualitatea lui în anul 1998, într-un interviu pentru CNN, la un an după moartea Dianei, potrivit b1.ro