În ceea ce privește programul de guvernare, Constantin a spus, la Adevărul live, că „ajungem să-l aplicăm fie denaturat de la ceea ce s-a vorbit iniţial, fie să-l aplicăm prost, atunci efectele sunt cele pe care le vedeţi. În fiecare zi se creează o nouă dezbatere. Luna trecută erau cele legate de taxa de solidaritate, o prostie cât casa, cele legate de impozitul pe venitul global, au spus toţi: domnule, nu se poate fără o analiză, 2,3 ani. Acum se discută despre altceva: pensiile speciale. Sunt lucruri care nu au fost discutate în programul de guvernare. Nu vreau să fac o analiză pe picior, cum se pare că face un Guvern care are un aparat administrativ extraordinar. Sâmbătă s-a anunţat acest subiect pe surse, luni nu mai era valabil, miercuri facem sesiune extraordinară… Este un haos extraordinar”.

El a adăugat că „ceea ce se întâmplă în momentul de faţă este probabil şi ambiţia lui Liviu Dragnea de a demonstra că acest program de guvernare este unul bun. S-a dovedit că este unul perfectibil, ca să spunem aşa ceva. E un program de guvernare care trebuie adaptat la ceea ce există. Promisiuni multe, realizări puţine. Dacă Guvernul Cioloş era guvernul zero, acum tindem către Guvernul minus.

Constantin a susținut că şi Călin Popescu-Tăriceanu este vinovat de această situaţie în aceeași măsură.

„Eu cred că şi Călin Popescu-Tăriceanu este vinovat în egală măsură. S-a preocupat mai degrabă (…) de promovarea unor oameni obedienţi, nu pe criterii de calitate (…). Tăriceanu simte, este un escroc politic. Dânsul în zona de politică a înşelat atât electoratul, pentru că a promis ceva şi nu a făcut, dar şi partenerii. Acum se pregăteşte de această trădare a lui Liviu Dragnea. A văzut că lucrurile nu merg bine, nici nu a comunicat o perioadă şi se pregăteşte de o ieşire în momentul în care va lua foc corabia. (…) Minciuna şi trădarea sunt în ADN-ul domnului Tăriceanu. Mă interesează ce se întâmplă în guvernare şi în economie, iar colaborarea aceasta ca şoarecele şi pisica pe care o au domnul Dragnea şi domnul Tăriceanu din păcate dăunează economiei”, a conchis Daniel Constantin.

Liderul Pro România a declarat azi, pentru EVZ, că afirmația unui ministru ALDE despre apropierea partidului de PNL reprezintă dovada trădării pe care ar pregăti-o președintele formațiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

Te-ar putea interesa și: