Evenimentul Zilei > Monden > Regizorul Squid Game are vești pentru fani. Ce se petrece cu serialul fenomen al anului
Regizorul Squid Game are vești pentru fani. Ce se petrece cu serialul fenomen al anului

Regizorul Squid Game are vești pentru fani. Ce se petrece cu serialul fenomen al anului

„Squid Game”, serialul fenomen al anului, difuzat de Netflix a fost urmărit cel puțin două minute de către 111 milioane de telespectatori.

Regizorul Hwang Dong-hyuk a confirmat că va exista un sezon 2 al serialului „Squid Game”. El a vorbit despre potențialele idei pentru o eventuală continuare, confirmând că se lucrează la aceasta, într-un interviu acordat pentru AP.

„Deci a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape că simt că fanii nu ne dau de ales! Dar voi spune că va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. În prezent sunt în proces de planificare. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că vă promit asta…Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru întreaga lume”, a relatat regizorul Hwang Dong-hyuk.

Declarațiile regizorului Hwang Dong-hyuk reprezintă o primă confirmare oficială despre revenirea lui Gi-Hun, în serial. Și se pare că și Frontman va reveni după cum relatează publicația Forbes.

Lansarea unui nou sezon, al doilea ar putea avea loc într-un interval mai mare de un an, dat fiind că în acest moment toată povestea este doar în capul regizorului. Astfel, fanii vor avea de așteptat destul de mult până la reîntâlnirea cu serialul preferat.

Sursa foto: IMDB

Serialul fenomen al anului

Anterior, Hwang Dong-hyuk a spus că, în ciuda succesului pe care l-a înregistrat, „Squid Game” nu l-a făcut la fel de bogat ca pe vedetele care au jucat în serial. El a precizat că în contractul său cu Netflix, pentru realizarea serialului, nu a fost prevăzut și un bonus de performanță.

Dar, a precizat, el, având în vedere succesul serialului, care este de două ori mai popular decât orice alt original Netflix din istorie, cu siguranță renegocierea va fi dură.

„Squid Game”, serialul fenomen al anului, difuzat de Netflix a fost urmărit cel puțin două minute de către 111 milioane de telespectatori. Aceasta a fost cea mai mare lansare din istoria platformei de streaming.

Serialul a stârnit numeroase reacții, mulți oameni apreciind că este cel mai tulburător spectacol pe care l-au vizionat.