Regina cu pălărie de Panama, tocuri cui şi Ferrari, Raselma -şefa unui clan matriarhal de romi musulmani,originari din Kosovo – se răsfăţa într-un lux orbitor.

Chiar dacă poseda mai bine de 4 milioane de euro, Sena a reuşit să pozeze într-o femeie săracă şi să fraudeze primăria din Torino obţinând 70.000 de euro în cecuri familiale pentru ea şi alte 22 de persoane din familia sa. Bani sustraşi nevoiaşilor torinezi, în timp ce ea se lăfăia cu Ferrari şi vile. Printre bunurile sale, după cum documetează Tgcom24, au fost găsite 400 de maşini de lux, un castel, un hotel, un teren pe dealurile de la Asti, vile cu piscine cu hidromasaj, o reşedinţă bunker la Mostar, în Bosnia Herţegovina. Un patrimoniu acumulat cu escrocherii, furturi de cupru, maşini furate în Italia şi revândute în ţările din Est.

Femeii i-au fost confiscaţi 420.000 de euro, iar clanul său, al Halilovicilor, e acelaşi de care aparţineau cei trei minori care la Roma, în 2015 la bordul unei maşini pirat au rănit grav 9 persoane şi au omorât o femeie de 44 de ani. Şi nu numai. Din clan făcea parte chiar şi romul care a violat două fete din Roma, de 14 ani, într-un boschet din cartierul Collatino. Şefa clanului mai fusese arestată pe 10 mai 2017, la Girona de către poliţia spaniolă, dar, după ce a fost eliberată, a dispărut fără urmă. Până ieri, titrează Il Giornale.