Evenimentul Zilei > Monden > Regina Regească devine Regina Cristalelor
Regina Regească devine Regina Cristalelor

Regina Regească devine Regina Cristalelor

Raluca Bădulescu lansează spectacolul de clubbing „Regina Regească – When Fashion meets Music”.

Vedeta va avea o primă apariție incendiară pe 30 noiembrie, la Bucharest Fashion Week. Cei prezenți la eveniment vor descoperi o nouă față a unuia dintre cele mai iubite personaje din lumea modei, la lansarea noii colecții semnate de excentrica vedetă, în colaborare cu Alexandru Raicu.

„Ținuta pe care o voi purta este realizată din catifea și din 300 de metri cu aplicații de cristale. Voi fi strălucitoare! Bijuteriile sunt făcute special, căștile sunt încrustate cu cristale Swarovsky”, a spus Raluca Bădulescu despre ținuta creată special pentru acest eveniment.

„Am fost mereu fascinată să vad pe scenă, în cluburi, apariții extraordinare, costume care m-au fascinat și care căpătau parcă o forță si mai mare de seducție datorită muzicii, a ritmului, a spectacolului luminilor. Pentru mine era desfășurarea unui spectacol total, cu o încărcătură estetică și emoțională puternică. A venit timpul să fructific ideea care mă urmărește de ceva vreme. În acest nou proiect, îmi doresc să îmbin muzica cu moda, de aici conceptul Regina Regească – When Fashion meets Music”.

Noaptea de 30 va continua in noul punct zero al distractie din capitala – Club Oxya. Aici, dupa miezul noptii, Regina Regeasca va da play primului DJ set, intr-un spectacol unic pe piata de entertainment din Romania.

„Sunt deja date stabilite pentru aparitii in unele dintre cele mai mari cluburi din tara si sunt foarte fericita pentru ca asa o sa am un contact direct cu cei care ma cunosc de la , care aprecieaza ceea ce fac si cu care sa impartasesc o ora din magia muzicii, cu costume frumoase si dansatori desavarsiti”, a adaugat entuziasmata Raluca Badulescu.