Evenimentul Zilei > Monden > Regina îl are lângă ea pe asasinul Prinţesei Diana! Confirmare-bombă în serviciile secrete
Regina îl are lângă ea pe asasinul Prinţesei Diana! Confirmare-bombă în serviciile secrete

Regina îl are lângă ea pe asasinul Prinţesei Diana! Confirmare-bombă în serviciile secrete

Împrejurările în care a murit Prinţesa Diana au generat numeroase teorii, dar spovedania lui John Hopkins, un agent MI5 pensionat şi decedat între timp, a oferit o nouă perspectivă asupra acestui subiect.

Pe moarte şi aflat pe un pat de spital, Hopkins a recunoscut în 2017 că i s-a ordonat să o ucidă pe Prințesa Diana.

Mulţi s-au întrebat de ce s-a decis să vorbească doar atunci? Simplu: omul era pe moarte, nu mai avea nimic de pierdut şi a dorit să-şi cureţe puţin păcatele tinereţii.

La 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 59 de ani că destinul nu i-ar fi fost întrerupt brutal de acel accident rutier fatal de la Paris… Cel puţin asta a fost varianta oficială. Ce s-a întâmplat de fapt cu Prințesa Inimilor la 6 septembrie 1997, una dintre cele mai triste zile pentru britanici.

La acea vreme, 750 de milioane de telespectatori au urmărit înlăcrimați conducerea pe ultimul drum a Prințesei. Prinţesa lor…Imaginile dramatice de atunci au rămas în memoria publicului şi în zilele noastre: sicriul acoperit cu drapelul regal și cu jerbe de crini albi era purtat de opt soldați ai gărzii regale.

William și Harry aveau ochii în lacrimi alături de tatăl lor, Charles, moştenitorul tronului şi bărbatul de care Diana de îndepărtase pentru a-şi reface viaţa alături de Dody al-Fayed.

La doar 36 de ani, Prințesa Diana și-a pierdut viața în dramaticul accident de circulație ce a avut loc într-un tunel din Paris. Ea și iubitul său încercau să scape de paparazzi… Atunci s-a speculat mult pe seama faptului că nu ar fi fost doar un simplu accident.

În cele din urmă, cineva s-a decis să spună tot ce ştia despre acel eveniment cu multe unghiuri moarte. Astfel, teoriile conform cărora Prințesa Diana ar fi fost omorâtă în acel tunel din Paris au fost confirmate după 20 de ani de John Hopkins, un fost agent MI5.

Acesta a făcut o mărturisire uluitoare după ce medicii i-au mai dat doar câteva săptămâni de viață. Conform declarațiilor sale, mulți dintre cei implicați în poveste au murit înaintea lui.

Hopkins avea 80 de ani la momentul dezvăluirii şi lucrase 38 de ani pentru MI5. El era specializat în eliminarea celor care amenințau securitatea Marii Britanii.

Într-o zi, superiorul lui i-a ordonat să o elimine pe Prințesa Diana. Motivul? Ştia prea multe secrete ale Familiei Regale şi adunase multă frustrare în timpul căsniciei cu Charles.

Exista, aşadar, un risc însemnat că Diana să lanseze oricând dezvăluiri despre culisele mai puţin regale din Familia Regală Britanică. Riscul a fost eliminat în cele din urmă…

„Șeful meu mi-a spus că ea trebuie să moară – primise ordine direct de la Prințul Philip (n.r. soţul Reginei Elisabeta a II-a) – și să facem astfel încât să pară un accident.

Nu mai omorâsem o femeie până atunci, cu atât mai puțin o prințesă, dar am îndeplinit ordinele. Am făcut-o pentru Regină și pentru țară”, a declarat Hopkins. În presă nu s-a aflat nimic atunci întrucât Hopkins a precizat că în Regatul Unit presa este controlată de puternicii ţării.

explicaţie foto: Putin s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul Filip, Ducele de Edinburgh, la Gleneagles, pentru o cină în onoarea șefilor de stat și de guvern G8, la 6 iulie 2005.

sursa: newsbreak.com

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: