Evenimentul Zilei > Actualitate > Regina frumuseții din Rusia, găsită moartă lângă o bază NATO. Detaliul care șochează!
Regina frumuseții din Rusia, găsită moartă lângă o bază NATO. Detaliul care șochează!

Regina frumuseții din Rusia, găsită moartă lângă o bază NATO. Detaliul care șochează!

Un top-model din Rusia, Galina Fedorova, a fost găsită moartă în apropierea unei baze NATO din Sardinia.

Galina Fedorova, o tânără model în vârstă de 35 de ani, a apărut deseori pe prima pagină a unor reviste dedicate bărbaţilor, precum Penthouse şi Playboy, având un trup demn de invidiat.

Corpul ei neînsuflețit a fost găsit sâmbătă în largul Teulada, în sudul insulei italiene, lucru ce a declanșat un scandal internațional de mare amploare.

„Ancheta continuă şi, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra a murit înecată”, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la parchetul din Cagliari, capitala Sardiniei.

Potrivit primelor declaraţii ale partenerului şi fotografului său, Gerenius Tavarov, un bărbat în vârstă de 40 de ani de naţionalitate ruso-engleză, cuplul închiriase o barcă pneumatică pentru o plimbare în largul coastelor Sardiniei, unde plănuiau să facă și câteva sesiuni foto pentru portofoliul modelului.

După ce au sărit în apă pentru a înota, barca s-ar fi desprins din ancoră şi s-ar fi îndepărtat. Bărbatul ar fi înotat singur către uscat, în timp ce tânăra a încercat, în zadar, să i se alăture, scriu agențiile locale de presă din Italia.

Parchetul din Cagliari a confiscat toate telefoanele mobile, un aparat foto, un laptop şi o dronă de pe barcă. Ambarcaţiunea ar prezenta urme de impact, posibil în urma unei coliziuni cu un recif sau cu o altă barcă, iar ancheta a fost deschisă pentru acuzaţii de omucidere involuntară, se mai arată în presa din Italia.

Din primele informații reiese că în barcă ar fi fost găsite, de fapt, mai multe sticle de alcool, ceea le-a indicat anchetatorilor că victima ar fi putut fi intoxicată în momentul producerii incidentului.

Deşi autopsia a concluzionat că moartea Galinei Fedorova a survenit prin înecare, anchetatorii vor să excludă orice altă ipoteză, având în vedere că trupul său a fost găsit în apropierea bazei militare NATO, una dintre cele mai mari din Italia, dar şi că originile top modelului şi fotografului sunt ruseşti, scrie RomaniaTV.