Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta a II-a a refuzat o ispită teribilă a italienilor! Puţini i-ar fi rezistat
Regina Elisabeta a II-a a refuzat o ispită teribilă a italienilor! Puţini i-ar fi rezistat

Regina Elisabeta a II-a a refuzat o ispită teribilă a italienilor! Puţini i-ar fi rezistat

Darren McGrady a fost bucătarul personal al Reginei Elisabeta a II-a și al Prinţesei Diana în anii '90 şi a dezvăluit recent câteva dintre preferinţele culinare ale suveranei.

El a dezvăluit pentru Daily Mail că Regina mănâncă burgeri cu un cuțit și o furculiță, dar fără a include şi celebrele chifle care compun un burge clasic.

Educația victoriană prevede că singura mâncare ce poate fi servită cu mâinile este… ceaiul de după-amiază.

Regina nu mănâncă niciodată fast-food, cu excepția burgerilor de care se bucură fără chiflă, a dezvăluit fostul ei bucătar.

Darren McGrady are 58 de ani şi a declarat pentru Insider că personalul din bucătărie creează propriile versiuni ale mâncărurilor tip fast-food pentru Familia Regală:

„Mereu m-a stimulat la Balmoral să ne facem propriii burgeri. Ei împuşcau căprioare, iar noi făceam burgeri din carne de vânat.

Au fost afine superbe și de toate băgate în ei, dar niciodată nu am scos chiflele afară. Ei doreau burgeri, dar nu şi chifle. Așa că îi mâncau cu furculița şi cuţitul.”

Darren s-a născut în Marea Britanie, dar acum s-a stabilit în Texas şi a mărturisit că educația Reginei nu-i permite să ridice cu mâna decât prăjiturele pe care le savurează când bea ceai.

Această nouă dezvăluire vine la puţin timp după ce bucătarul a dezvăluit că Majestatea Sa nu a mâncat niciodată pizza.

Vorbind spentru jurnaliştii săptămânalului din SUA la începutul acestui an, bucătarul a mai spus:

„În anii în care am gătit la Palatul Buckingham, Regina nu a avut niciodată pizza. Nu am început să gătesc pizza până nu m-am mutat la Palatul Kensington.”

Într-un videoclip filmar pentru Delish în martie 2020, bucătarul-șef a spus că gătea în mod regulat mâncare italiană când gătea pentru Prințesa Diana și Charles.

El a adăugat că Prințul de Wales iubește agricultura ecologică și încurajează personalul regal să gătească folosind alimentele cultivate pe moșia Balmoral sau în Ducatul său de Cornwall.

Darren a explicat, de asemenea, că mâncarea italiană a fost o pasiune pentru Prințul Charles, dar şi pentru alţi membri din Familia Regală Britanică.

El a spus: „Fie că era risotto sau mămăligă, când Prințesa Diana și Prințul Charles mâncau împreună, mâncarea italiană era adesea în meniu.

Prințesa Diana iubea și mâncarea italiană deoarece era simplă și avea o mulțime de salate și pentru băieți (n.r. William şi Harry) niște pizza italiană.

Căror băieți nu le place pizza? Știu că William și Harry au făcut-o.”

El a adăugat că prințul Charles a petrecut mult timp în Italia, de unde i-a venit pasiunea pentru mâncare specifică acelor locuri.

„Prințului de Wales i-a plăcut să picteze și cred că plecând în Italia și așezându-se acolo, cred că de aici i-a venit pasiunea pentru frumoasa zonă rurală și, desigur, pentru mâncarea de acolo. Ar lua cu el un mic sandviș și poate o bucată de budincă de prune”, a completat Darren.

Sursa: Daily Mail

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: