Nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi întrucât se manifestau civilizat, cu bannere, împotriva șefului PSD. 

"Zece persoane care afişau bannere au fost ridicate de către forţele de ordine şi conduse la secţia Poliţiei Topoloveni pe motiv că participau la o adunare publică nedeclarată, după care au refuzat să părăsească zona la solicitarea forţelor de ordine. Au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale", a spus Ionel Flavius Tănase. 

Liviu Dragnea se află vineri în judeţul Argeş, el având programată o întâlnire cu reprezentanţii PSD la Casa de Cultură Topoloveni şi vizite la două obiective din domeniul agricol. 

 

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a făcut dezvăluiri, în noiembrie 2018, despre acțiunile întreprinse de PSD după protestul din 10 august din Piața Victoriei. Ea a declarat că totul a fost pus la punct de către echipa liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut.”, a declarat Firea