Evenimentul Zilei > Actualitate > A fost REGELE JURNALELOR DE ŞTIRI la începutul anilor 1990 şi acum are un POST-CHEIE într-o companie importantă. Ce destin impresionant!
A fost REGELE JURNALELOR DE ŞTIRI la începutul anilor 1990 şi acum are un POST-CHEIE într-o companie importantă. Ce destin impresionant!

A fost REGELE JURNALELOR DE ŞTIRI la începutul anilor 1990 şi acum are un POST-CHEIE într-o companie importantă. Ce destin impresionant!

Ani la rând au strălucit în lumina reflectoarelor şi au adus audienţe record televiziunilor de top pentru care au lucrat. Divertisment sau știri, au fost vedete indiscutabile, oameni care au făcut cu profesionalism această meserie. Acum s-au reprofilat și pare că oamenii au uitat de ei. Așa să fie? Oare din ce mai fac bani vedetele care au renunțat la televiziune? Primul pe listă: Radu Coșarcă.

Radu Coşarcă (55 de ani) a fost, în anii ’90, emblema ştirilor de la Antena 1, Observator, împreună cu Mona Nicolici. Fostul prezentator tv este acum membru în consiliul de administraţie la  “Cupru Min”, o companie de stat cu 540 de angajaţi, care se ocupă cu extracţia de minereuri metalifere neferoase. Coşarcă a lucrat în televiziune în perioada 1990 – 2004, apoi s-a numărat printre primii membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului. O vreme a mai lucrat la Enel, în calitate de director Relaţii Externe, şi de director de comunicare. Este căsătorit cu Florentina, de mai bine de 25 de ani, potrivit click.ro.

Micuţul Will, DJ și coregrav

Vă mai amintiţi de Wilmark Rizzo Hernandez  (40 de ani) sau Micuţul Will, care a cunoscut celebritatea în calitate de jurat al concursului “Dansez pentru tine?“. Ei bine, columbianul Wilmark  a renunţat la televiziune în urmă cu patru ani, dar a rămas în lumea show-biz-ului, ca DJ şi coregraf. După ce a plecat de la PRO TV, celebrul artist  şi-a deschis propria afacere.

Lucian Mândruță are propria sa afacere

Fostul prezentator de ştiri Lucian Mândruţă (50 de ani), care a lucrat atât pentru Antena 1 cât şi pentru Pro TV, până în 2011, este acum manager şi administrator unic al unei Companii de producţie tv. Este căsătorit cu o doctoriţă, Ioana, şi au doi fii, Mihai (15 ani) şi Matei (13 ani). Pe perioada verii, Lucian participă la competiţiile de iahturi, având propria ambarcaţiune. 

Ce mai face Gianina Corondan?

Cât o priveşte pe Gianina Corondan, care a debutat în urmă cu peste 20 de ani la PRO TV, cu un buletin meteo realizat într-o manieră amuzantă, aceasta lucrează pentru un proiect interesant,  www.vizitădelucru.ro. Ea merge şi munceşte prin fabrici, apoi postează imaginile pe Internet, dar şi impresiile despre job-ul avut în ziua respectivă: “Vă daţi seama că nu voi fi medic nu voi opera şi nici nu voi monta  fire electrice, fac şi eu ce e mai uşor”, a menţionat ea, cu umor. În plus, fosta vedetă tv scrie pentru “Pagini româneşti în Canada”. Gianina nu are copii şi este divorţată.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.