Evenimentul Zilei > Actualitate > „Regele” Hagi a fost trădat de propria gardă
„Regele” Hagi a fost trădat de propria gardă

„Regele” Hagi a fost trădat de propria gardă

Gheorghe Hagi a mai bifat un eşec pe banca echipei Galatasaray, după ce sâmbătă a pierdut la Bursa, scor 0-2, marele vinovat fiind portarul Ufuk.

Galatasaray Istanbul, echipa turcă antrenată de Gheorghe Hagi, continuă evoluţiile contradictorii în campionatul intern. "Roş-galbenii" au pierdut sâmbătă, în deplasare, cu Bursaspor, campioana "en-titre", scor 0-2.

"Regele" a fost învins de echipa pe care a pregătit-o în ediţia 2003-2004, dar Hagi a primit marile lovituri din partea lui Ufuk Ceylan, portarul Galatei. Acesta a avut două intervenţii lamentabile la reuşitele gazdelor.

Ufuk a fost învins la ce de-al doilea gol cu un şut de la 35 de metri. Pentru ca dezastrul să fie complet, Galata l-a pierdut în minutul 64 pe căpitanul Ayhan, eliminat.

Bogdan Stancu a intrat pe teren în minutul 46, argentinianul Culio a fost titular, iar columbianul Robinson Zapata a luat loc în tribună.

Turcii îl cer pe Stancu în teren

Presa din Turcia este neiertătoare cu Hagi. Ziariştii îi reproşează tehnicianului că nu l-a titularizat pe Bogdan Stancu. "Hagi a insistat să-l trimită în teren pe Kazim. Compatriotul său, Stancu, a rămas pe bancă. În repriza a doua, când era prea târziu, s-a trezit şi l-a introdus în joc", a scris cotidianul "Fotospor".

"Stancu, pentru care ai plătit cinci milioane de euro, a intrat pe teren în repriza a doua. Nu ai început cu el la Bursa! În plus, în condiţiile în care el a venit pregătit", au scris ziariştii de la "Sabah", în vreme ce cotidianul "Star" se întreabă. "De ce nu a început Hagi cu Stancu"? "Regele" a explicat imediat după meci că "Motanul" mai are nevoie de timp pentru acomodare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: