Evenimentul Zilei > Actualitate > REDUCERI de 30% pentru toate obiectele cu și despre DONALD TRUMP. Unde le găsiți
REDUCERI de 30% pentru toate obiectele cu și despre DONALD TRUMP. Unde le găsiți

REDUCERI de 30% pentru toate obiectele cu și despre DONALD TRUMP. Unde le găsiți

Americanii se pot bucura de reduceri importante la magazinul cu suveniruri Donald Trump, în acest weekend. Cine vrea o șapcă, ornamente de Crăciun sau monede cu chipul sau numele președintelui american nici măcar nu trebuie să alerge și să se înghesuie în magazine pentru a le obține.

Campania Trump Pence și-a anunțat suporterii că președintele „are o IDEE MINUNATĂ” pentru voi!”, într-un mesaj pe site care vorbea despre reduceri online de Black Friday. 

Mesajul era însoțit de noile șepci speciale de Crăciun cu textul „Make America Great Again”, dar cumpărătorii pot achiziționa și versiunea clasică deja a șepcii din campania electorală a actualului președinte. Președintele a purtat-o din nou, vineri, în timp ce juca golf la proprietatea sa din Jupiter, Florida, alături de celebrul Tiger Woods. Deși jurnaliștilor nu li s-a permis să-l vadă pe președinte pe terenul de golf, membrii clubului de golf au făcut fotografii pe care le-au publicat pe rețelele de socializare, scrie Daily Mail.

Alte obiecte ce sunt vândute online includ: tricouri, căni și monede „ediție limitată”. O medalie prezidențială poleită cu aur, pe care apare chipul lui Trump, se vinde cu 45 de dolari.

Totuși, potrivit site-ului, „din cauza cererii foarte mari înainte de sărbătorile de Crăciun, medaliile prezidențiale vor fi trimise la mijlocul lunii decembrie”. 

Cumpărătorii interesați să nu dispere: VOM VINDE ABSOLUT TOT”, mai scrie mesajul de pe site. 

Dintre cele 12 șepci listate online, una nu mai există în stoc, cea pentru Halloween cu tema MAGA (MAke America Great Again – n.r.) Pumkin Hat – Șapca cu Dovleac. Clienții sunt încurajați să folosească un cod pentru reduceri care este „Dăruiește”.

Iar o șapcă purtată de președinte se vinde cu 40 de dolari, cu 15 dolari mai mult decât cea cu ”Make America Great Again”. O căciulă pe care scrie „Președintele nr 45” se vinde cu reducere, la 14.40 dolari, iar pentru 5 dolari se pot cumpăra abțibilduri pentru mașină cu mesajul „Fight the Fake News” (Luptați contra știrilor false – n.r.)

Se vând și lese pentru câini cu mesajul MAGA, cu 15-16 dolari.

Doi angajați i-au dăruti președintelui o geantă de golf cu monogramă, cu logo-ul TaylorMade, o imagine pe care el a trimis-o pe Twitter vineri, precizează sursa citată.

Tot la reducere este o șapcă pentru golf, cu 44 de dolari. De altfel, cumpărătorii pot contribui și la campania lui Trump, dar trebuie să-și dezvăluie ocupația, conform regulamentelor și legilor privind finanțarea campaniei electorale.