Evenimentul Zilei > Actualitate > Rednic s-ar întoarce la Dinamo. Condiția? Să plece Borcea!
Rednic s-ar întoarce la Dinamo. Condiția? Să plece Borcea!

Rednic s-ar întoarce la Dinamo. Condiția? Să plece Borcea!

Revenit în țară pentru câteva zile, antrenorul Mircea Rednic, stabilit de mai multă vreme în Belgia, a asistat aseară la meciul Dinamo - Sportul 1-3, șocul etapei a 21-a în Liga I.

În timp ce antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu și-a pus cenunșă-n cap („Sunt singurul vinovat”), Mircea Rednic, tehnicianul care a adus utlimul titlul pentru „câinii roșii”, a fost prezent la meci și și-a dat cu părerea despre jucători.
La Dinamo sunt jucători care nu evoluează pe posturile lor. Nu prea mai știa nimeni pe ce post e. Lui Borcea îi urez sănătate! Dar dacă pleacă el, vin și-o antreneze pe Dinamo și gratis”, a afirmat cel poreclit „Puriul” și „Strâmbul”. Ultima oară, Rednic a activat la Khazar Lankaran (Azerbaidjan), grupare de la care a fost dat afară din pricina faptului că n-a avut rezultate.
Rednic e supărat pe Borcea fiindcă nu i-a câștigat meciurile cu FC Brașov și cu Unirea Urziceni, în sezonul în care titlul de campioană a poposit în Bărăgan.Dar dacă era puternic Borcea şi avea aşa de mulţi bani, Dinamo n-ar fi pierdut titlul în faţa Unirii Urziceni acum doi ani! Un campionat nu se pierde cu trei etape înainte de final!”, declara Rednic pentru EVZ, în mai 2011. Borcea a urmărit partida de aseară dintr-o rezervă a Spitalului de Urgență.
„Eu sunt în vacanță în România, nu-mi caut echipă. Deci nu pot să zic prea multe, că iar vorbesc strâmb și nu vreau. Dar e greu să le antrenezi pe Dinamo sau pe Rapid și să mai iei și titlul”, a „înțepat” Rednic.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News