Evenimentul Zilei > Actualitate > Recidiviștii nu se mai tem de nimic! Atacă și violează ziua în amiaza mare! S-a întâmplat la Botoșani!
Recidiviștii nu se mai tem de nimic! Atacă și violează ziua în amiaza mare! S-a întâmplat la Botoșani!

Recidiviștii nu se mai tem de nimic! Atacă și violează ziua în amiaza mare! S-a întâmplat la Botoșani!

Un caz dramatic a avut loc în județul Botoșani, unde un bărbat periculos a fost arestat pentru răpire și viol.

Bărbatul este un recidivist periculos și are în cazier fapte cu violență, comise pe teritoriul Italiei și al României. Potrivit polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, cel în cauză a fost eliberat mai repede din închisoare, iar acum a sechestrat o femeie pe care, mai apoi, a violat-o cu bestialitate.

Din primele informații se pare că bărbatul a intrat în vorbă cu femeia respectivă, la marginea localității în care aceasta locuia. Certe este că după câteva zile, femeia a reușit să se târască până în sat, legată la mâini și la picioare, unde a cerut ajutorul sătenilor. Femeia le-a povestit polițiștilor că a fost abordată de recidivid care a întrebat-o cum poate ajunge în altă localite, după care a fost lovită și trasă într-un lan de porumb, unde a fost lovită, legată și violată mai multe zile la rând.

Victima a fost internată de urgență la un spital din Botoșani, după ce a suferit răni grave, ca urmare a faptului că s-a târât mai mulți kilometri printr-un lan de porumb, fără hrană și fără apă.

Ancheta a stabilit că autorul acestei fapte este un recidivist de 49 de ani, care a fost dat în urmărire națională și internațională. După ce a comis violul, bărbatul a plecat spre Botoșani, unde sunt indicii că a schimbat o sumă mare de bani, după care s-a urcat la bordul unui autobuz din autogara din oraș.

Un alt recidivist periculos s-a sinucis în arestul Poliției Mehedinți. Este vorba despre criminalul Ion Turnagiu, care a fost încarcerat în 1995, la închisoare pe viață, după ce a ucis cinci persoane.

În 2020, Turnagiu a fost eliberat dar a comis o altă fapt deosebit de gravă. El i-a dat foc unei fete de 17 ani, după ce aceasta a depus o plângere penală pentru viol, împotriva lui. În semn de răzbunare, Turnagiu a mers noaptea peste respectiva tânără și a stropit-o cu benzină după care i-a dat foc.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: