Realizarea unică a unui băieţel de 13 ani: "Nu vă faceţi griji, domnule, e doar un reactor nuclear"

Realizarea unică a unui băieţel de 13 ani: "Nu vă faceţi griji, domnule, e doar un reactor nuclear"

Un tânăr de 13 ani a reuşit performanţa de a construi un reactor nuclear.

Jamie Edwards, în vârstă de 13 ani, a început să construiască reactorul nucler pe 13 noiembrie 2013, într-un laborator de ştiinţă din şcoala sa, Penwortham Priory Academy.

  • DEMISIE în direct. "Nu pot lucra pentru o televiziune finanţată de un guvern care iartă acţiunile lui Putin!" - VIDEO

Unul dintre profesorii săi a fost de acord să finanţeze proiectul 2.000 de lire sterline, asta însă după ce şcolarul i-a prezentat o lucrare convingătoare cu privire la acest proiect. El a expus atât beneficiile, cât şi riscurile.

  • Boala rară: Poate să deseneze 3D cu propria piele GALERIE FOTO

Spre diferenţă de fisiunea nucleară, care este folosită în centralele nucleare, fuziunea este încă o tehnolige experimentală. Fisiunea nucleară implică împărţirea unui atom în doi sau mai mulţi atomi mai mici. Acest lucru produce multe particule radioactive. Ca diferenţă, fusiunea nucleară implică unirea a doi sau mai mulţi atomi mai mici în unul mai mare. Jamie a stabilit un nou record mondial: este cel mai tânăr "fusioner"

Ne puteți urmări și pe Google News

Titlul a fost deținut anterior de către cetățean american Taylor Wilson, care a construit reactorul său în garajul părinților săi la vârsta de 14 ani. <iframe src="//www.youtube.com/embed/9B0PaSznWJE" frameborder="0" height="315" width="620"></iframe> ARTICOLE POPULARE: Vezi GALERIA FOTO cu persoanele care şi-au aplicat bomboane pe faţă

VEZI GALERIE FOTO cu DOI ÎNDRĂGOSTIŢI A CĂROR POVESTE DE DRAGOSTE A AVUT UN SFÂRŞIT TRAGIC Vezi GALERIA FOTO cu pielea femeii Vezi GALERIA FOTO pentru a urmări imaginile cu locurile făcute de extratereştri Vezi GALERIA FOTO cu părinţii iresponsabili Vezi GALERIA FOTO cu locurile înfricoşătoare de pe pământ Vezi GALERIA FOTO cu imaginile surprinse de GOOGLE MAPS VEZI GALERIA FOTO CU STARURILE HOMOSEXUALE VEZI GALERIA FOTO CU MESAJELE DESPRE SFÂRŞITUL LUMII