Protagonist ar putea fi tot Neymar, brazilianul care și în prezent deține acest record. Neymar ar urma să devină și cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Jurnaliștii de Sport.es notează că Florentino Perez a pregătit o ofertă de 350 de milioane de euro pentru Neymar și o va înainta în zilele următoare. Dacă PSG va accepta oferta, Neymar va deveni și cel mai bine plătit fotbalist din istorie. Real Madrid îi pregătește un salariu net de 45 de milioane de euro. De la PSG, Neymar primește nu mai puțin de 36 de milioane de euro, dar este doar al doilea la acest capitol, după Messi, plătit de Barcelona cu 40 de milioane de euro.

La rândul lui, Neymar a alimentat zvonurile potrivit cărora ar putea ajunge la Real Madrid. Atacantul de 27 de ani a vorbit la superlativ despre rivala Barcelonei, echipă altături de care câștigat UCL, înainte a semna cu PSG.

„Real e unul dintre cele mai mari cluburi din lume și oricărui jucător i-ar plăcea să joace acolo. Sunt fericit la Paris, sunt foarte bine, dar nimeni nu știe ce va fi în viitor, însă nu spun că voi juca la Real Madrid. Barcelona a fost visul meu din copilărie și mi l-am împlinit”, a declara Neymar în urmă cu o săptămână în presa din Brazilia.