Jasmina Saavedra s-a filmat în timp ce are o dispută cu un bărbat care pretinde că este femeie și folosește toaleta femeilor, în timp ce Jasmina se simte jenată de acest lucru.

Femeia este una dintre candidatele din partea districtului 44 pentru un loc în Congresul, astfel că videoclipul pe care l-a postat pe rețelele de socializare a ajuns să fie foarte discutat și controversat.

„Un bărbat în toaleta femeilor, pretinzând că este femeie. (Moștenirea Obama)”, scrie Saavedra în comentariile la videoclip. „Ca membră a Congresului, voi lupta să ne obținem dreptul de a avea toalete doar pentru femei”, mai precizează politicianul, potrivit OrtodoxINFO.ro.

Femeia precizează că nu se simte confortabil să folosească toaleta cu un bărbat înăuntru, chiar dacă acesta pretinde a fi femeie.

„Încerc să folosesc toaleta dar e aici un bărbat care pretinde că e femeie,”, spune Jasmina.

„Îmi invadezi intimitatea”,  este replica bărbatului care folosea una dintre cabine.

„Ba tu îmi invadezi intimitatea, pentru că eu sunt femeie și am dreptul să folosesc toaleta femeilor”, i-a spus Saavedra.

„Deci, tipul ăla îmi violează dreptul meu de a folosi toaleta femeilor, ba mai și susține că e femeie! Ce prost!”, a mai spus ea.