Evenimentul Zilei > Politica > REACȚIE după DEMISIA din PSD: „Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!”
REACȚIE după DEMISIA din PSD: „Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!”

REACȚIE după DEMISIA din PSD: „Ați rămas cu Dăncilă și Vâlcov! Treziți-vă!”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut precizări după anunțul demisiei lui Mihai Tudose din PSD. Acesta a declarat că plecarea lui Tudose din partid reprezintă un avertisment pentru cei rămași.

„Mihai Tudose este binevenit in Echipa ProRomania / experienta lui politica si guvernamentala reprezinta un mare castig pentru proiectul nostru prin care vrem sa oferim o adevarata alternativa social democrata si profesionista la ceea ce avem azi in Romania!

Inteleg insa foarte bine cat de delicat este acest moment pentru el / ca si mine a facut politica doar in PSD / ca si mine a luptat in zeci de campanii electorale alaturi de mij de oameni si nu si-a imaginat vreodata ca va fi obligat sa plece din propria “casa” din cauza unor traseisti si oportunisti care au confiscat PSD/ ca si mine s-a lasat inselat de cativa indivizi care i-au jurat “prietenie” si l-au injunghiat pe la spate fara scrupule/ sper sa reusim la ProRomania sa facem lucrurile bune de care electoratul are nevoie si sa evitam greselile pe care le-am facut inpreuna!

Plecarea lui Mihai Tudose este si un avertisment pentru cei care inca stau cu capul plecat in fata lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti indivizi de teapa lor / Grindeanu a fost exclus din PSD pentru ca nu a ascultat de orienele lui Dragnea de distrugere a Justitiei – Ponta a fost exclus din PSD pentru ca nu a votat motiunea de cenzura contra lui Grindeanu – Tudose a fost dat jos din functie pentru ca nu a ascultat de ordinele lui Dragnea de jefuire a economiei ! Ati ramas cu Dancila si Valcov! Treziti-va!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Fostul premier Mihai Tudose și-a anunțat, marți, demisia din PSD, după 27 de ani în partid. El a declarat că decizia vine în urma nepotrivirii cu actuala conducere a partidului care caută să își rezolve problemele personale. 

„Chiar și în cele mai grele momente prin care a trecut PSD am avut speranța că lucrurile se vor îndrepta. Astăzi, această speranță a dispărut după ce în ultimul an am constatat cu tristețe că o parte din actuala echipă de conducere a partidului a înlocuit agenda publică cu agende personale, că orice încercare de dialog și dezbatere internă a problemelor reale ale României nu este luată în seamă.”, a declarat Mihai Tudose.