Evenimentul Zilei > Social > Reacția prezentatorului Dan Negru, după ce Antena a fost îngenuncheată în noaptea de Revelion. „Îi aștept în ring la anul”
Reacția prezentatorului Dan Negru, după ce Antena a fost îngenuncheată în noaptea de Revelion. „Îi aștept în ring la anul”

Reacția prezentatorului Dan Negru, după ce Antena a fost îngenuncheată în noaptea de Revelion. „Îi aștept în ring la anul”

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri despre Revelion și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică”, a transmis prezentatorul Dan Negru duminică, 2 ianuarie, făcând referire la știrile apărute în presă în legătură cu faptul că revelionul Antena a fost bătut pentru prima dată în ultimii 20 de ani de spectacolul de la PRO TV.

„26,2 Pro vs 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori”, a subliniat prezentatorul Dan Negru. „Protevelionul”, spectacolul oferit de Revelion de către PRO TV, a reușit pentru prima dată în ultimii 20 de ani să se bucure de mai mulți telespectatori decât cei ce au urmărit emisiunea „Revelionul Starurilor” a Antenei 1.

Reacția lui Dan Negru, după ce PRO TV a marcat cea mai mare audiență de Revelion

„După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la programe mari de divertisment in studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in piețe.

După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Perfomanța echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul !

„Niciodată în istoria TV nu au existat premii de 10 mii de euro”

Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv.

Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!

Eu îi mulțumesc personal lui Gheorghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii.

Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții !

In orele astea am văzut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru și pagini mari in ziare cu fața mea. Am bătut omicronul.

„Nu vreau să fiu fericit cu prețul fericirii altuia”

Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audiența tv.

Eu nu vreau sa fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția!

Trăim pe baricade, vaccinați/nevaccinați , bogați/săraci, corupți/ cinstiti …

Acu’ și un biet program tv de Revelion împarte !

Am propus, demult, unor colegi de la alte tv, o utopie unică in lume: un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audiențe.

M-am oferit atunci co-prezentator gratis.

Mesajul asta e pentru echipa mea !

O echipă bună e cea în care nu știi cine e șeful ! Noi am fost 7 anul asta.

Mulțumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George , Andreas, Carina. Și mulțumesc Dana și Claudiu…

21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, am fost o certitudine!

Și e doar începutul.

Oamenii așteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara și toată viața fericirea…”, a scris prezentatorul Dan Negru într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.