Prezent la meciul din semifinalele Cupei României, disputat de CS „U” Craiova și FC Viitorul (scor 1-2), Gică Popescu a fost înjurat de o parte a fanilor olteni. „Bacul” nu a vrut să reacționeze și a încercat să fie împăciuitor cu cei care i-au reproșat că, în 2002, a ales să semneze cu Dinamo, marea rivală a Universității Craiova.

„Suntem în Postul Paștelui! Hai să vorbim doar de bine, să ne gândim la lucruri pozitive. Nu e bine nici să faci, nici să vorbești de rău. Să ne gândim la lucruri curate, care ne pot face mai buni ca oameni", a spus Gică Popescu pentru gsp.ro.

„Sunt reacții deplasate. Nu poți să te adresezi așa unei foste mari glorii din Criaova. E un om care a ajutat la construirea unei echipe campioane. A ajutat clubul, a ajutat fotbalul craiovean. A făcut cinste prin prezențele lui la națională”, a afirmat și Sorin Cârțu, președintele clubului craiovean.

În urmă cu mai muți ani, Gică Popescu a recunoscut că a greșit atunci când a ales să joace pentru Dinamo. „Transferul la Dinamo a fost greşeala carierei mele. De acolo a şi pornit ura oltenilor pentru mine. Trei luni pe care le-am stat eu în Ştefan cel Mare au şters cu buretele cei 5 ani jucaţi de mine pentru Universitatea. Adică ei au şters, fanii Craiovei.

Dar aşa e uneori viaţa. Am fost judecat pentru că m-am dus să joc la o echipă. Că m-am dus să-mi fac meseria, asta vreau să spun. Am mai stat eu atunci să judec ce înseamnă Dinamo pentru Craiova? Plecasem de 12 ani din ţară, oameni buni!”

Te-ar putea interesa și: