Evenimentul Zilei > Sport > RB Leipzig confirmă interesul pentru Radu Drăguşin
RB Leipzig confirmă interesul pentru Radu Drăguşin

RB Leipzig confirmă interesul pentru Radu Drăguşin

RB Leipzig confirmă interesul pentru Radu Drăguşin. Jurnaliştii din Anglia au pus sub semnul întrebării ofertele venite din Premier League, pe numele jucătorului născut la Bucureşti, dar Leipzig s-a înscris, oficial, în cursa pentru a obţine semnătura lui Drăguşin.

RB Leipzig confirmă interesul pentru Radu Drăguşin. Aflat foarte aproape de a-şi prelungi contractul cu campioana Italiei, Juventus Torino, pentru o perioadă de cinci ani, tânărul fundaş român în vârstă de 19 ani, Radu Drăguşin, a intrat şi în atenţia nemţilor de la Red Bull Leipzig.

Chiar dacă presa din Italia a dezvăluit că negocierile purtate între oficialii formaţiei pregătite de tehnicianul Andrea Pirlo şi impresarul lui Drăguşin, Pablo Bentancourt, se apropie de final, directorul sportiv al lui RB Leipzig, Markus Krösche, a confirmat interesul germanilor pentru apărătorul de peste 1,90 metri.

Nemţii sunt pe urmele lui Drăguşin şi Brobbey

Într-un interviu acordat celebrului ziar din Germania, Bild, Markus Krösche a declarat că semifinalista din ediţia precedentă de Champions League îşi doreşte să se întărească, în pauza competiţională de vară, cu fundaşul central Radu Drăguşin şi cu tânăra speranţă din atacul olandezilor de la Ajax Amsterdam, Brian Brobbey.

„Radu Drăguşin şi Brian Brobbey sunt doi jucători interesanţi. Dacă vorbim despre calităţile pe care le au aceştia, trebuie să recunoaştem că se potrivesc ambii filosofiei de joc pe care are are echipa noastră” a declarat directorul sportiv al grupării antrenate de Julian Nagelsmann.

Luptă acerbă pe piaţa transferurilor

Krösche ştie însă că perfectarea transferurilor celor doi fotbalişti nu va fi deloc o misiune uşoară. Reprezentantul „taurilor” din Leipzig afirmă că majoritatea echipelor de top ale „Bătrânului Continent” şi-au schimbat, în ultimul timp, strategia şi au început să investească tot mai mult în achiziţionarea unor fotbalişti de viitor.

„Noi avem o anumită viziune în ceea ce priveşte campania de transferuri, dar în acest moment sunt din ce în ce mai multe cluburi mari, care caută să achiziţioneze tineri de perspectivă. Acum, piaţa de transferuri este tot mai acerbă din acest motiv” a explicat directorul sportiv al trupei alb – roşii.

Radu Drăguşin a debutat, pe parcursul acestui sezon, pentru echipa mare a lui Juventus şi a bifat deja apariţii în toate cele trei competiţii în care au fost angrenaţii Cristiano Ronaldo şi compania, campionat, Cupă şi Liga Campionilor.