"Nu vreau să-i iau locul domnului Valeca, vreau să se înțeleagă asta, ci doar să spun că, dacă aș fi fost în locul dumnealui, aș fi luat toți parlamentarii de Argeș, m-aș fi dus la Dragnea și i-aș fi spus că așa nu se mai poate. Şi să îi spun: Bă uite dacă nu faci asta, noi nu mai votăm şi gata. Din păcate nu e normal să se întâmple aşa ceva, dar din păcate aici s-a ajuns. Am văzut că aşa fac alţii din alte judeţe", afirmă Cristian Gentea, potrivit b1.ro

Cristian Gentea susține că foarte mulți membri ai PSD sunt nemulțumiți de modul în care sunt luate deciziile de la centru și, dacă ar fi în locul lui Șerban Valeca, liderul PSD Argeș, ar lua toți parlamentarii și ar merge peste Liviu Dragnea pentru a-i spune că așa nu se mai poate.

"Eu am vrut să mă duc cu dânsul de multe ori, dar nu m-a luat. Asta este! Mai avem şi chestia asta din alte vremuri ca să facem un cerc acolo în jurul şefului mare şi nu mai poţi să pătrunzi. Este greşeala noastra ca atunci când îi aduci aici pe cei de la Bucureşti, ne facem preş. Punem primarii să nu le pună întrebări comode şi cei de la Bucureşti pleacă zicând, da, la Arges e în regulă, ăştia sunt proşti şi noi rămânem cu problemele noastre şi nu ni le va rezolva nimeni, niciodată", a precizat Gentean.