Şi… ar putea fi de înţeles, pentru că ce a realizat Dana Budeanu într-un timp atât de scurt cu Verdict pe YouTube, n-a mai reuşit nimeni din rândul stilistelor. De Iulia Albu nici nu mai vorbim, deşi a testat tot felul de lucruri pe internet nu i-au adus succesul în ceea ce priveşte numărul de vizualizări.

Dana Budeanu nu a devenit celebră datorită PRO TV. Verdict este “puiul ei” de acum 16 ani. Pe social media este activă de ani de zile, iar creaţiile ei sunt ultra-celebre şi purtate de majoritatea vedetelor, şi nu numai. Într-adevăr, a devenit şi mai cunoscută pentru criticile sale dure din domeniul modei.

Poate de aici şi supărarea Iuliei Albu. Că toată România a vorbit doar despre Verdcitul Danei Budeanu

Aşadar, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Iulia Albu a atacat-o pe Dana Budeanu spunând sarcastic: “O ştiu, este celebră. Dacă nu eşti la Pro TV, nu exişti. Pentru asta e ea celebră”, a spus Iulia Albu.

Şi, ca să pună paie pe foc,  Cătălin Măruţă i-a amintit Iuliei Albu că Dana Budeanu şi-a făcut canal pe Youtube, unde atacă “Ameţitele şi Mafioţii”. Iulia Albu a replicat:  “Toată lumea are canal pe Youtube. Şi Florica dansatoarea, Denisa Manelista, sunt mai multe… A nu se înţelege că avem ceva cu alte genuri de muzică decât acelea pe care dansăm”, a răspuns cea care a ridicat găina la rang de “animăluţ” de companie.