Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL la echipa națională. Un fotbalist reproșează: „Eu ma jucat și nu am fost chemat. Chipciu nici nu s-a antrenat și a fost chemat”
SCANDAL la echipa națională. Un fotbalist reproșează: „Eu ma jucat și nu am fost chemat. Chipciu nici nu s-a antrenat și a fost chemat”

SCANDAL la echipa națională. Un fotbalist reproșează: „Eu ma jucat și nu am fost chemat. Chipciu nici nu s-a antrenat și a fost chemat”

Răzvan Raț, fost căpitan al echipei naționale, este nemulțumit pentru că nu a fost convocat de selecționerul Christoph Daum.

Răzvan Raț, fundașul echipei Rayo Vallecano, este nemulțumit pentru că selecționerul Christoph Daum nu se va baza pe el la partida cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial. Fost căpitan la națională, Raț a spus că respectă decizia, dar nu înțelege de ce el a sărit din schemă, în timp Alexandru Chipciu, care a fost accidentat, a primit telegrama de convocare.

„Era de așteptat să se întâmple asta într-un final. Dacă nu m-a chemat la acțiunile din 2016, cu atât mai greu este să fiu convocat anul viitor. Respect decizia, n-am ce să fac, nu am cum să schimb lucrurile. Din declarația asta e destul de clar că a renunțat la mine. Totuși, sper să nu fie așa. Până nu mă sună să-mi spună personal, tot mai visez să joc la națională. Nu critic, dar de atunci și până a anunțat lotul lărgit pentru meciul cu Polonia eu am jucat vreo cinci meciuri titular la Rayo Vallecano, iar Chipciu, spre exemplu, era accidentat și nici nu s-a antrenat la Anderlecht. Cu toate astea, eu n-am fost convocat, iar Alex, da! Repet, nu critic, spun doar ce cred", a spus Raț într-un interviu acordat pentru „Libertatea”.