"Este o victorie absolut meritată a noastră. Astăzi am meritat să câştigăm, eram pregătiţi să ne batem pentru a ajunge în semifinale şi să ne continuăm drumul. Ne dorim foarte mult să câştigăm Cupa României. Indiferent de ce adversar vom avea în semifinale, noi ne dorim să ajungem în finală şi să o câştigăm.  Rapid traversează cea mai bună toamnă din ultimele 6-7, din 2005-2006 nu am mai prins semifinalele Cupei, este un pas uriaş făcut de Rapid, dar nu ne putem gândi la schimbări", a spus antrenorul Răzvan Lucescu după meci.

De cealaltă parte, Petre Grigoraş, tehnicianul învinşilor de aseară, a recunoscut, sportiv, superioritatea "vişiniilor".

"Acest meci a fost opusul celui din campionat, când noi am fost mai buni. Azi, adversarul a fost peste noi, trebuie să fim conştienţi că au fost mai buni şi trebuie să-i felicităm că s-au calificat. Ei au avut o viteză în plus azi şi un dram de răutate mai mult faţă de noi. Nu trebuie să căutăm scuze, trebuie să recunoaştem că au fost mai buni. Sunt foarte supărat, dar ce să fac, să plâng? Eram conştienţi că era greu să învingi Rapidul de două ori", a declarat Grigoraş.

Astăzi se dispută alte două sferturi de finală în Cupa României: Poli Timişoara – Gaz Metan Mediaş şi Dinamo – Petrolul.