Evenimentul Zilei > Sport > Răzvan Lucescu e în calcule pentru a o prelua pe AEK Atena
Răzvan Lucescu e în calcule pentru a o prelua pe AEK Atena

Răzvan Lucescu e în calcule pentru a o prelua pe AEK Atena

Rămas fără angajament încă de la mijlocul lunii februarie, când s-a despărțit de arabii de la Al Hilal, Răzvan Lucescu este tot mai aproape să revină pe bancă. Potrivit presei din Grecia, tehnicianul român este văzut drept principalul candidat pentru a o prelua pe AEK Atena.

Răzvan Lucescu e încă în postura de antrenor liber de contract, iar conducerea lui AEK Atena încearcă să-l convingă pe acesta să încheie, de urgență, un angajament cu gruparea galben – neagră. Jurnaliștii eleni anunță că pe lista scurtă a șefilor formației din capitala Greciei se mai regăsesc și sârbul Vladan Milojevic și turcul Erol Bulut, care s-a despărțit, în urmă cu doar câteva săptămâni, de Fenerbahce Istanbul.

„Informațiile de până acum sunt că pe lista lui AEK Atena se află trei nume, Răzvan Lucescu, Vladan Milojevic și Erol Bulut. Tehnicianul român pare să fie principalul favorit” au scris ziariștii de la publicația Enwsi.

Lucescu, în tratative și cu italienii

Deși conducerea lui AEK își dorește să ajungă, cât mai repede, la o înțelegere cu fiul lui Mircea Lucescu, presa din Grecia dezvăluie că pe fir au intrat și italienii. Conform informațiilor prezentate de aceștia, Lucescu jr. s-ar afla în discuții avansate cu șefii unei echipe din Serie A, iar orele următoare vor urma să fie decisive pentru viitorul tehnicianului în vârstă de 52 de ani.

„Următoarele douăzeci și patru de ore sunt considerate critice, deoarece Lucescu junior va avea o întâlnire crucială cu conducerea unei echipei din Italia, pentru a vedea dacă există șanse să lucreze în Serie A” au mai precizat jurnaliștii eleni.

Melissanidis îl dorește pe român

Grecii anunță că, în situația în care Răzvan Lucescu nu va finaliza pozitiv tratativele cu italienii, acesta își va pune, cel mai probabil, semnătura pe un contract cu AEK Atena. Antrenorul român urmează să aibă o întrevedere, pa parcursul săptămânii viitoare, cu Dimitris Melissanidis, controversatul om de afaceri care patronează gruparea clasată, în prezent, pe locul patru în Superliga Greciei.

„În cazul în care această întâlnire cu italienii nu va decurge bine, atunci Lucescu este favorit să o preia pe AEK” au conchis cei de la ziarul Enwsi.