Evenimentul Zilei > Social > Răzbunarea inedită a unui afacerist timișorean pe primarul care i-a blocat investiția.
Răzbunarea inedită a unui afacerist timișorean pe primarul care i-a blocat investiția.

Răzbunarea inedită a unui afacerist timișorean pe primarul care i-a blocat investiția.

Un om de afaceri timișorean, Romeo Dunca, a găsit o modalitate ingenioasă de a se răzbuna pe primarul din Turnu Ruieni, după ce edilul a blocat un proiect inițiat de milionar. Dunca, investitorul care a construit telescaunul de pe Muntele Mic, a instalat pe un stâlp al telescaunului o pancartă imensă în care încearcă să îl facă de rușine pe primarul din Turnu Ruieni, potrivit Adevărul.ro.

Cei care au preferat, zilele acestea, să schieze în zona Muntele Mic, apelând pentru acest lucru la telescaunul amplasat aici pe una dintre cele cinci pârtii amenajate pe platoul situat la peste 1.500 metri altitudine, au avut parte de o surpriză de proporții în momentul în care au observat amplasat pe unul dintre stâlpii de susținere ai telescaunului un afiș uriaș cu un mesaj adresat primarului din localitatea Turnu Ruieni. „Rușine primarului Mărălescu și celor 9 consilieri de la Turnu Ruieni, care și-au dorit ca acest telescaun să fie demolat”, a scris omul de afaceri pe pancarta cu pricina

Romeo Dunca a explicat pe larg, pe Facebook, de unde și până unde s-a ajuns la conflictul cu edilul.

„Au reziliat contractul şi împreună cu investitorii fomişti incapabili de a face lucruri trainice şi frumoase pe munte se bucurau că o să intru in faliment pentru ca mai apoi cu ochii în pământ şi capul plecat să implor, acceptând condiţii penale, îngăduinţă si iertare pentru că am spus în faţă ce aveam de spus celor ce au mintit, au furat şi au încercat să profite de pe munca şi banii mei.

Normal în această situaţie mulţi ar fi plecat de mult din ţară asta condusă de putori şi hoţi în mare măsură, pentru că aici nu numai că se fură, se minte şi se trage chiulul, dar ce e mai grav nici nu există gram de răspundere pt faptele comise! Dar la Ruieni nu va fi aşa. Aici cu mine nu merge pentru că eu nu fug şi nici nu mă las călărit de un ticălos chiar dacă i-a păcălit cu minciuni ordinare şi pe consilieri! Aici vom răspunde toţi pentru ce am făcut.

La fiecare urcare cu telescaunul vă voi reaminti că el, primarul în funcţie încă Maralescu şi cei nouă consilieri au vrut să dărâme instalaţia după ce înainte m-au pus să o fac. Si dacă ruşinea lor vă deranjează şi pe voi turiştii care veti schia aici, puteţi cumpăra şi tricouri în care de la obraz la obraz îi veţi transmite acestui individ ajuns primar că nu se face aşa . Adică dacă spui, trebuie să si faci, iar dacă nu vrei să se facă, nu ceri celui credul, harnic şi cinstit să se apuce de lucru”, a scris Romeo Dunca.