Editura Evenimentul si Capital

„Războiul TOALETELOR”, ciocnirea care va schimba fața lumii. Cel mai mare cutremur IDEOLOGIC, de la Darwinism încoace!

Autor: | | 3 Comentarii | 5937 Vizualizari

Pe 9 mai 2016, Vanita Gupta, șefa Diviziei pentru Drepturi Civile din cadrul Departamentului de Justiție al Statelor Unite, a pronunțat o frază istorică. Această frază va schimba fața societății americane și, prin contaminare, a întregii lumi moderne.

Cuvintele Vanitei Gupta sunt următoarele:

„Aceasta este realitatea: Transgenderii bărbați sunt bărbați – ei trăiesc, muncesc, învață ca niște bărbați. Trasngenderii femei sunt femei – ele trăiesc, muncesc, învață ca niște femei.”

Pe 13 mai, administrația Obama a transformat aceste cuvinte istorice într-o dispoziție către toate școlile publice din Statele Unite. Pe scurt, unitățile școlare trebuie să le permită „transgenderilor” să aibă acces la toaletele, dușurile, vestiarele destinate celor al căror sex pretind că îl au (și nu al celui real biologic, cu care s-au născut).

Pentru cititorul român, prea puțin familiarizat cu această terminologie a Corectitudinii Politice, care abia își ițește coarnele și pe malurile Dâmboviței, este nevoie de câteva explicații.

Astfel, Corectitudinea Politică impune înlocuirea termenului de „sex” cu cel de „gen”. Dacă „sexul” este cel de la naștere”, „genul” este determinat de mediul în care un om trăiește, învață, se dezvoltă: familie, școală, slujbă etc. Spre deosebire de „sex”, care se poate schimba numai prin intervenție chirurgicală, „genul” poate fi schimbat oricând are chef „proprietarul” lui, iar societatea este obligată să-i respecte capriciile. Numărul de schimbări de „gen” nu poate fi îngrădit, dat fiind că și numărul schimbărilor de mediu (ca și cel al mentalităților) din viața unui om nu este limitat.

Persoanele la care „genul” nu corespunde cu „sexul” se numesc în limbajul Corectitudinii Politice „Transgenderi”.

Și acum vom cita chiar din scrisoarea trimisă tuturor școlilor de stat americane de către Departamentul de Justiție pe 13 mai 2016:

„Un transgender bărbat este cineva care se identifică pe sine ca bărbat, dar care a fost înregistrat la naștere cu sex femeiesc; un transgender femeie este cineva care se identifică pe sine ca femeie, dar a fost înregistrat la naștere cu sex bărbătesc.”

Aceeași scrisoare oficială a Administrației Obama explică și ce este „tranziția de gen”:

„Se referă la procesul prin care transgenderii individuali încep să afirme sexul care corespunde identității lor de gen, în loc de sexul care li s-a stabilit la naștere. În timpul tranziției de gen, indivizii încep să trăiască și să se identifice cu sexul dat de identitatea lor de gen și se pot îmbrăca diferit, își pot lua un nume nou și folosi pronume în conformitate cu identitatea lor de gen. Indivizii transgenderi pot suferi tranziția de gen în orice etapă a vieții lor, iar tranziția de gen se poate produce rapid sau de-a lungul unei durate mari de timp.”

Avocatul David French traduce pentru National Review în vorbe mai simple această babilonie decretată de administrația Obama:

„Cu alte cuvinte, pentru Departamentul de Justiție, ‘realitatea’ este că un bărbat poate avea ciclu menstrual, că o femeie poate avea penis și că bărbații pot rămâne însărcinați.”

LIVE BLOG la Franta - Romania. Varianta soc pentru Halep. Anuntul din aceasta seara

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI