Evenimentul Zilei > Sport > Războiul Talpan-Becali, la ÎCCJ. Victima este un magistrat
Războiul Talpan-Becali, la ÎCCJ. Victima este un magistrat

Războiul Talpan-Becali, la ÎCCJ. Victima este un magistrat

Disputa dintre Florin Talpan și Gigi Becali continuă la Înalta Curte de Casație și Justiție

Florin Talpan a câștigat anul trecut procesul de calomnie pe care juristul de la CSA Steaua îl deschisese împotriva lui Gigi Becali, pentur calomnie. Oficialul „roș-albaștrilor” a primit 30.000 de euro, pe care i-a cheltuit, o parte din bani fiind folosiți pentru lichidarea unui credit.

Între timp, Gigi Becali a contestat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție, iar judecătoarea de la Recurs a dispus rejudecarea. În acest caz, până la o soluție finală, Talpan trebuie să restituie banii. Juristul a luat foc când a auzit și a declarat că va face demersuri pentru excluderea judecătoarei Beatrice Ioana Nistor din magistratură.

„O să vedem dacă îşi va mai permite o altă judecătoare să dea o hotărâre care să fie contrară şi să nu ţină cont de toate probele existente la dosar, de tot ce a creat Gigi Becali împotriva mea. Această doamnă judecător nu a făcut altceva decât să-mi creeze o stare foarte gravă. Întreprindem măsuri împotriva ei pentru a fi exclusă din magistratură”, a afirmat Talpan.