Evenimentul Zilei > Politica > Războiul care rupe PMP. Turcescu, atac furibund la „Gogoașa înfuriată”
Războiul care rupe PMP. Turcescu, atac furibund la „Gogoașa înfuriată”

Războiul care rupe PMP. Turcescu, atac furibund la „Gogoașa înfuriată”

Robert Turcescu lansează un atac devastator la Theodor Paleologu, după ce acesta din urmă a făcut o serie de afirmații controversate în interviul acordat jurnalistului Dragoș Pătraru.

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”.

Ia uite unde era gogosa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?

Eu nu ti-am facut campanie pentru ca acum doua luni, la sediul partidului, cind te-am auzit ca vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază esti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea sa arati, mai, gogoașă infuriata!”

„Nu e treaba mea să comentez ce spune Robert Turcescu, nici nu mă interesează, dar Robert Turcescu este o problemă internă a PMP. Robert Turcescu este o problemă internă a PMP, să se spele pe cap cu el! Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP și nu am de gestionat asemenea persoane și nu e singurul, dar el a fost cel mai vocal și a fost în mod constant împotriva candidaturii mele (…) Nu mă interesează subiectul, este treaba celor de la PMP să-l gestioneze”, a spus Theodor Paleologu, la ”Cafeneaua Nației”, de la Prima TV.