UPDATE. Teodor Meleșcanu a declarat, în exclusivitate pentru Evenimentul zilei, că nu-și retrage candidatura de la președinția Senatului, că nu pleacă din partid și că Ion Popa, propunerea ALDE la șefia Senatului, este „să fie și el acolo”. „Eu nu am nici cea mai mică intenție să plec din ALDE. Am acceptat invitația făcută de PSD pentru că fiind acolo pot sprijini mai mult ALDE”, a afirmat senatorul. În ceea ce privește anunțul făcut de Tăriceanu, potrivit căruia ALDE l-a nominalizat pe Ion Popa, Meleșcanu a spus că „e și el acolo, fără niciun fel de șanse”. Fostul ministru a făcut aceste declarații imediat după ședința Biroului Politic Central al ALDE.

Răspunsul lui Meleșcanu vine în urma declarațiilor oferite de Tăriceanu

————————————————————

De asemenea, şeful ALDE consideră că nu este în postura de a „ întoarce și celălalt obraz” în faţa PSD.

„Îi previn pe cei din PSD că nu suntem în postura să întoarcem și celălalt obraz. Încercările de racolare a membrilor noștri, care au eșuat, se înscriu într-un război

Propunerea oficială ALDE pentru propunerea de președinte și regulamentul spune asta clar, s-a luat hotărârea să îl susținem pe Ion Popa. Pentru cine ar fi amator să accepte o funcție din partea altui partid, o să sufere consecințele.

Meleșcanu dacă trece la PSD, trece la PSD. Nu poate să aibă susținere din partea ALDE

Nu l-am întrebat dacă vrea să accepte propunerea PSD. n.red. pe Meleșcanu()

Nu ne-a spus nimic. Ne-a lăsat într-o expectativă. Și pe mine, și pe colegi

Nu știu dacă pot să citesc gândurile altora întodeauna”.

Te-ar putea interesa și: