Evenimentul Zilei > Politica > Război în PSD pe rezultatele de la prezidențiale. „Oprişan să facă un pas în spate!”
Război în PSD pe rezultatele de la prezidențiale. „Oprişan să facă un pas în spate!”

Război în PSD pe rezultatele de la prezidențiale. „Oprişan să facă un pas în spate!”

Deși CEx-ul de marți seara părea că liniștise lucrurile în PSD, atacurile între liderii naționali sau județeni continuă cu intensitate.

Războiul Fifor-Teodorovici nu e singurul incendiu pe care trebuie să-l stingă președintele interimar Marcel Ciolacu. Unul dintre liderii cele mai harnice organizații la prezidențiale, Teleorman, unde Viorica Dăncilă a obținut aproape 60% dintre voturile din turul al doilea, iese la atac.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, îl acuză pe Marian Oprişan că a avut rezultate „extrem de slabe”, în condițiile în care, în Vrancea, considerată cândva un fief PSD, Dăncilă a fost votată de doar 40% dintre alegători.

„Mie nu mi-a plăcut să-l văd pe domnul Oprişan atunci când domnul Ciolacu a ieşit la declaraţii. Imediat, hop, în spatele domnului Ciolacu. Cred că domnul Oprişan trebuie să facă un pas în spate, având în vedere rezultatele extrem de slabe pe care le-a avut organizaţia PSD Vrancea în ultima perioadă”, a spus Dănuţ Cristescu.

El l-a atacat pe Oprișan, care este președinte al Uniunii Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR), în legătură cu felul în care conduce această organizație.

„Vreau să vă spun că o să transmit un semnal serios şi la UNCJR. Este inadmisibil ca UNCJR să nu se întrunească efectiv doi ani. Am avut o singură întâlnire, atunci când domnul Marian Oprişan a devenit preşedinte şi atât. În aceste condiţii, mă gândesc foarte serios dacă să mai plătesc acea cotizaţie din partea judeţului Teleorman. Să vedem cum ne reprezintă UNCJR pe noi, la nivel de preşedinţi de consilii şi judeţe în ansamblu”, a declarat Dănuţ Cristescu.

„Partidul Social Democrat trebuie să ofere o alternativă cetăţenilor din România şi din judeţul Teleorman. Eu reprezint judeţul şi sunt foarte interesat de obiectivele de investiţii şi de dezvoltarea judeţului. Şi atunci trebuie să monitorizăm ce face Guvernul PNL în perioada următoare pentru cetăţeni. Şi aici avem nevoie de oameni care să fie în opoziţie şi care să taxeze anumite greşeli pe care le fac cei de la putere”, a adăugat Cristescu.

„În aceste condiţii, nu sunt mulţumit de faptul că fugim după nişte funcţii şi nu avem soluţii pentru cetăţeni. Trebuie să prezentăm în continuare cetăţenilor care este oferta noastră politică de viitor şi nu ce am văzut – domnul Oprişan, în spatele domnului Ciolacu. Domnul Oprişan să-şi vadă de treaba lui”, a mai spus șeful CJ Teleorman, Dănuț Cristescu.