Evenimentul Zilei > Monden > Răsturnare de situație la PRO TV. Revine „serialul vedetă” al televiziunii!
Răsturnare de situație la PRO TV. Revine „serialul vedetă” al televiziunii!

Răsturnare de situație la PRO TV. Revine „serialul vedetă” al televiziunii!

Se pare că a fost o „greșeală”! Serialul „Las Fierbinți” revine pe prima poziție în clasament după ce inițial fusese detronat de „Vlad”, un alt serial difuzat de PRO TV.

Pe data de 25 noiembrie, serialul ”Las Fierbinți” primea o lovitură neașteptată în timpul galei TV Mania. Serialul ”Vlad” – difuzat tot de postul Pro TV – ocupa prima poziție a clasamentului, detronând serialul în care ”Celentano” & Company provoacă hohotele de râs ale telespectatorilor. Surpriza a fost una de proporții, iar multe voci au fost de părere că ”Las Fierbinți” va intra, până la urmă, pe o pantă descendentă.

Lovitură grea pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat cu serialul „vedetă” al televiziunii?

Dar, după ce au fost contabilizate cifrele lunii noiembrie, ”Las Fierbinți” deține tot prima poziție a clasamentului, în ceea ce privește audiențele realizate, semn că ”echipa” și-a făcut, din nou, treaba, iar telespectatorii nu s-au dezlipit din fața televizoarelor în timp ce erau difuzate aventurile rurale ale simpaticelor personaje.

Potrivit informațiilor publicate de paginademedia.ro, ”Las Fierbinți” își păstrează titlul de cel mai urmărit serial din România, peste două milioane de telespectatori urmărind, în medie, serialul de comedie. Locul doi al clasamentului audiențelor revine tot Pro TV-ului, datorită serialului ”Vlad”, cel care a detronat ”Las Fierbinți” la premiile TV Mania. Antena 1 reușește să prindă locul trei, prin serialul ”Sacrificiul”.