După ce fosta asistentă a Mirelei Vaida a declarat, în direct, că demisionează pentru că nu poate ignora faptul că Viorel o bate pe Vulpița, telespectatorii se întreabă dacă afirmațiile lui Emily Burghelea au fost adevărate, în contextul în care soții Stegaru și echipa Acces Direct negă faptul că Vulpița ar fi fost abuzată.

Astfel, pentru a lămuri misterul din spaatele acestui scandal, Veronica Stegaru a fost supusă, în cadrul ediției de joi a emisiunii Acces Direct, unui test cu detectorul de minciuni. Tânăra a fost întrebată despre presupusele abuzuri fizice la care o supune soțul ei, Viorel.

Vulpița a fost întrebată la detectorul de minciuni dacă a avut vreodată vânătăi în urma unor alertcații cu soțul său, dacă l-a lovit vreodată pe Viorel ori a fost bătută de acesta.

La toate cele trei întrebări Vulpița a răspuns cu „Nu!”, iar poligraful i-a dat dreptate.

Ba mai mult, Vulpița a recunoscut că a spus că a fost bătută doar pentru a atrage milă din partea celorlalți.

Imediat după ce adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală, Mirela Vaida a ținut să îi transmită Vulpiței un mesaj extrem de important.

Mirela Vaida i-a făcut morală Vulpiței

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot băga oameni nevinovați în închisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, să nu uităm. (…) Acum îl acuzi pe soțul tău că te lovește. Violența domestică este infracțiune. Cred că e închisoare de la 6 luni la 3 ani. Tu poate nu îți dai seama de asta, dar mințind, ca să te acoperi pe tine sau să creezi milă sau să plângi, tu poți să faci rău unor oameni nevinovați”, i-a spus Mirela Vaida Vulpiței.

Viorel s-a arătat foarte supărat de fapta soției sale și a declarat că nu știe dacă va mai putea să o ierte, scrie Cancan.