Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul NUNȚII Regale. Un site ortodox aruncă BOMBA: „Cununia lor NU este validă, vor trăi în PĂCAT”
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul NUNȚII Regale. Un site ortodox aruncă BOMBA: „Cununia lor NU este validă, vor trăi în PĂCAT”

RĂSTURNARE de SITUAȚIE în cazul NUNȚII Regale. Un site ortodox aruncă BOMBA: „Cununia lor NU este validă, vor trăi în PĂCAT”

Un site de profil ortodox susține că nunta Prințului Harry cu Meghan Markle nu este validă, deși tot mapamondul a asistat la cununia acestora, pe 19 mai, care a avut loc la capela St George de pe domeniul Castelului Windsor.

Ortodoxinfo.ro susțin că ceremonia religioasă care a avut loc nu schimbă situația în care se afla Prințul Harry și Meghan Markle. „Chiar dacă a avut loc și o ceremonie religioasă, această nu schimbă cu nimic lucrurile față de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu “binecuvântarea” „episcopului”.

Și asta datorită faptului că religia anglicană în care se cununa cei doi este eretică, adică în afară Bisericii, unde nu există taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este valida, iar ei vor trăi că și până acum, în păcat, vor avea copii a căror botez nu va fi nici acela valid”.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, duce şi ducesa de Sussex au făcut publice trei fotografii oficiale din ziua nunţii. Fotografiile portret au fost realizate de Alexi Lubomirski, la Castelul Windsor. Una dintre fotografii surprinde cuplul regal alături de domnişoarele şi cavalerii de de onoare, o alta îi surprinde pe Prinţul Harry şi Meghan Markle într-o ipostază romantică, iar o a treia include cei mai apropiaţi membri ai familiei. 
 
Palatul Kensington a publicat făcut publice fotografiile cu urmărorul mesaj: "Înălţimile lor Regale sunt încântate de aceste portrete oficiale". 

Aproximativ 600 de persoane au fost invitate la ceremonia de căsătorie, printre acestea numărându-se soţii Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham, vedeta TV Oprah Winfrey, actorul Idris Elba, cântăreţii James Blunt şi Elton John, actorul Tom Hardy, jucătoarea de tenis Serena Williams, realizatorul TV James Corden, dar şi contele Charles Spencer, fratele regretatei mame a prinţului Harry. Printre invitaţi s-au numărat şi două foste iubite ale mirelui, Chelsy Davy şi Cressida Bonas.