Noi informații au ieșit la iveală după ce și Theodor, iubitul Margheritei a fost testat pozitiv la controlul anti-drog.

De fapt, s-a mai aflat și că Alex, fiul celebrul artist Dan Bittman, este, se pare, unul dintre cei mai apropiați prieteni și parteneri de afaceri cu iubitul Margheritei.

Așadar, Margherita ar fi intrat într-un anturaj dubios după ce s-a cuplat cu Theodor, în vârstă de 25 de ani care este deja un adevărat veteran al substanțelor interzise.

Iubitul Margheritei este artist, face parte dintr-o trupă de muzică  intitulată „Nordwului”, care promovează din plin în piesele consumul de droguri. Interesant este că unul dintre colaboratorii „de bază” ai trupei din care face parte iubitul Margheritei este chiar Alex, fiul solistului trupei Holograf, Dan Bittman.

Alex Bittman este și cel care îi ajută pe cei de la „Nordwului” pe partea de producție și masterizare însă acesta apare cu o strofă și ca solist pe piesa „iClipit”, în clipul căreia se prezintă explicit modul de preparare a „drogului traperilor”, așa cum este cunoscut „Lean”. Să fie vorba de o întâmplare?

Din păcate, Alex și iubitul Margheritei, Theodor, mai au însă ceva în comun: amândoi au avut dosare la DIICOT. Fiul lui Dan Bittman a trecut prin emoții mari în 2017, atunci când poliția l-a prins cu droguri de risc, în vederea consumui propriu.

În cele din urmă, procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală pentru că nu era vorba de o cantitate mare de droguri și s-a considerat că tânărul Bittman poate fi reabilitat.

Iubitul Margheritei a fost prins cu un pliculeț de cannabis în mașină în 2018, iar acesta a semnat un acord de recunoaștere în schimbul unei pedepse mai blânde, respectiv a plății unei amenzi în loc de condamnare la închisoare, potrivit cancan.ro