Anchetatorii ruși ce instrumentează cazul celor trei fete care și-au omorât tatăl, pe Mihail Hachaturian (57 de ani), în timp ce acesta dormea nu renunță la acuzații, anunță BBC.

Crima s-a petrecut în iulie 2018, atunci când Maria, Angelina și Krestina, de 17, 18 și respectiv 19 ani și-au înjunghiat și lovit tatăl, în timp ce acesta dormea. Legiștii au stabilit că bărbatul prezenta urmele a 30 de lovituri de cuțit. Fetele au mai folosit un ciocan și un spray paralizant. Ele erau abuzate fizic și sexual, iar în ziua crimei fuseseră certate și atacate cu un spray lacrimogen, pentru că nu făcuseră curățenie după exigențele tatălui.

La începutul acestui an, procuratura a stabilit că a fost vorba despre „autoapărare necesară”, concluzia ducând la ridicarea acuzațiilor. Însă, situația s-a schimbat și anchetatorii nu renunță la învinuiri. „Acum, fie anchetatorii trebuie să fie de acord cu procurorul și să schimbe acuzația în autoapărare, fie ea continuă să facă ping-pong cu acest caz”, a spus avocatul apărării.