Referitor la acest subiect, Violeta Romanescu a prezentat la România TV o serie de discuții pe Whats App, care i-au fost atribuite lui Rareș Bogdan, despre care moderatorul Realitatea TV spune că sunt o făcătură la care s-a lucrat intens pe tot parcursul zilei de astăzi pentru discreditarea lui, potrivit www.stiridiaspora.ro

Vă prezentăm în continuarea dialogul dintre cei doi:

Rareș Bogdan: Este o făcătură a domnului Dragnea și a băieților de lângă el. Îl rog pe Doru Bușcu și pe Horia Mihălcescu să se potolească. 

Violeta Romanescu: Nu vă recunoașțeți conversația?

Rareș Bogdan: Doamnă, sunteți o televiziune serioasă în care Sebi a băgat mulți bani. Terminați cu prostiile și nu vă lăsați manipulați de echipa lui Dragnea. E o făcătură. Nu există așa ceva. 

Violeta Romanescu: Păi stați un pic, convingeți-mă că este o făcătură.

Rareș Bogdan: Ce whats app, explicați-mi și mie… Eu dacă aș fi astăzi Sebastian Ghiță…

Violeta Romanescu: Lăsați-mă cu domnul Sebastian Ghiță acum… 

Rareș Bogdan: De fapt dacă aș fi Alexandru Iacobescu v-aș da afară pe cei care au hotărât să dați asta. Este o făcătură ordinară. Nu veniți cu prostii din astea. Publicul dumneavoastră, publicul România TV este mult mai inteligent decât vă închipuiți, credeți-mă.

Violeta Romanescu: Eu vă întreb. Deci nu vă recunoașteți… 

Rareș Bogdan: Nu intrați în zona asta că vă compromiteți ca jurnalist. E o făcătură. Se lucrează la ea de la ora 16:00. Este ideea lui Doru Bușcu. Participă la ea și Horia Mihălcescu

Violeta Romanescu: Dumneavoastră veniți acum și cu acuzații grave. Să-l întrebăm și pe domnul Doru Bușcu. 

Rareș Bogdan: Este o făcătură în laboratorul din jurul lui Liviu Dragnea care este disperat