Rareș Bogdan, reacție dură după anunțarea noilor măsuri: „Suntem un popor profund indisciplinat”

Rareș Bogdan, reacție dură după anunțarea noilor măsuri: „Suntem un popor profund indisciplinat” sursa foto. EVZ

Rareș Bogdan a reacționat pe pagina de Facebook imediat după declarațiile de la sediul MAI, unde au fost anunțate noile măsuri de prevenire a răspânidirii coronavirusului.

Politicianul îi critică pe români pentru iresponsabilitatea de care au dat dovadă în ultimele zile, întrucât aceștia nu au luat în serios recomadarile autorităților și au continuat să iasă în stradă.

„Curaj și hotărâre. În România nu merge din păcate cu recomandări, merge exclusiv cu interdicții și măsuri coercitive, dure, radicale. Suntem un popor profund indisciplinat, care contestă autoritatea statului în mod ancestral.

Suntem mai italieni decât italienii, mai latini decât latinii și mai inconștienți decât orice națiune europeană. Nu vom reuși decât cu măsuri extrem de dure și exemple vizibile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu mângâieri pe creștet și recomandări de a nu face, nu merge la acest popor. Privind spre surorile mai mari de gintă latină, Italia și Spania, putem să înțelegem de ce să ne fie frică și ce greșeli să nu repetăm”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.